Országos mentőszolgálat szilveszteri videója

A mentősök csinálták a legviccesebb szilveszteri videót!

Szerző: vargazsanett - 2019.01.05.

Nagyon vicces és jópofa videót készítettek az év vége alkalmával az Országos Mentőszolgálat munkatársai, mellyel nem csak nevetésre késztetnek minket, hanem egyúttal egy felhívást is közzétesznek!

Országos mentőszolgálat szilveszteri videója

Karácsony és szilvesztr tájékán keletkezik a legtöbb bakiparádé, körbeküldős üzenet, videók, vicces tartalmak vagy vírusvideónak szánt jópofaságok. De az idei évben olyanok alakították a lgnagyobbat, akiktől nem vártuk volna: az Országos Mentőszolgálat munkatársai! Tökéletes dalválasztás, a koreográfia életszerű és olyan vicces, hogy én végig nevettem az egészet, le a kalappal a készítők előtt! 

 

Azon kívül, hogy egy ilyen vicces videót lehoztak év végére, nem kell aggódni, attól még a munkájukat nagyon szakszerűen és gyorsan látták el, sajnos közel 3000 esethez riasztották őket és látták el mind maradéktalanul. Köszönjük nekik az elmúlt év tevékenységeit és reméljük, hogy a jövőben is segítségünkre tudnak lenni, ha már sajnos úgy adódik. Közben pedig kérjük hogy maradjon meg nekik is a jókedvük, mint ahogyan ez a videóban is látható. :) Lapozz egyet és nézd meg ezt a vicces videót te is!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket