notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Őrültek ezek a fehéroroszok! Ilyen katonai kiképzést még nem láttál

hirdetes

Őrültek ezek a fehéroroszok! Ilyen katonai kiképzést még nem láttál

Sz.D.
Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

A fehérorosz belügyminisztérium különleges osztagának kiképzésről kerültek ki fotók a világhálóra. A még mindig erősen militarista államban, hihetetlen, milyen őrül kiképzéseket tartanak. Nézd, meg a saját szemeddel min mennek keresztül a különleges osztag tagjai.

A fehérorosz belügyminisztérium különleges osztagának kiképzésről kerültek ki fotók a világhálóra. A még mindig erősen militarista államban, hihetetlen, milyen őrül kiképzéseket tartanak. Nézd, meg a saját szemeddel min mennek keresztül a különleges oszta

Az országot még mindig a fehérorosz belügyminisztérium biztonsági erői felügyelik. A katonáknak hihetetlen kiképzésen kell bizonyítaniuk, hogy érdemesek arra, hogy a különleges osztagban szolgáljanak.

A képzés ideje alatt kemény akadályokon, kedvezőtlen körülmények között, kell végig küzdeniük magukat a katonáknak, annak érdekében, hogy sikeresen teljesítsék az erőpróbát. Általában a gyakorlatokat mindféle biztonsági intézkedés nélkül kell végrehajtani, ez nem lehet egy kellemes érzés, főleg ha az ember éppen égő gumiabroncsok között ugrál.

A fehéroroszok ortodox keresztények és a vallási élet a hadseregnél is fontos szerepet játszik. Egyik gyakorlat során például a katonáknak a fagyos tóba kell ugraniuk, a vallási tradíciók miatt, vagy ami még inkább jelzi az ortodox kereszténység fontos szerepét a hadseregben, hogy a katonáknak sorba kell állniuk és egy szent ortodox képet meg kell csókolniuk.

hirdetes

A képek magukért beszélnek a kiképzés brutálisan kemény, főleg az elkényelmesedett nyugati szemeknek. A gyakorlatok egy része teljesen őrültnek tűnik, de a katonák, akik elvégzik, biztosan nem ijednek meg saját árnyékuktól.

 

Nézd meg nagyban a galériában a hihetetlen fotókat.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
hirdetes

Szótár

Gáz

A gáz, a folyadék és szilárd mellett az anyag egyik halmazállapota. A köznyelvben... Tovább

Kártya

A kártya lehet egy játékszer úgymint egy kártyapakli része, vagy egy hétköznapi használati... Tovább

Tovább a lexikonra