Ilyen elképesztő dolgok is bekerültek a Guinness-rekordok közé

A legőrültebb Guinness-rekordok listája

Szerző: kvothe - 2017.01.19.

Különleges leg-ekkel sikerült bekerülnie ezen emberi és nem emberi rekordok felállítóinak a leghíresebbek közé! Ezek közül válogattuk össze a legérdekesebbeket!

Ilyen elképesztő dolgok is bekerültek a Guinness-rekordok közé

Ha szeretnéd kideríteni, hogy mik a legérdekesebb emberi tettek vagy egyéb dolgok a világban, akkor nem kell mást tenned, mint végigfutni a Guiness-rekordtartók hosszú listáját. A Guiness Világrekordok Könyve a hihetetlen teljesítmények és különlegességek hivatalos gyűjteménye.

 

Nem kis dolog bekerülni ide akár új kategória megteremtésével, akár egy korábbi rekord megdöntésével. Ha egy kis időt töltesz a különböző győztesek közötti keresgéléssel, akkor olyan dolgokra bukkanhatsz, amik nem csak azért lepnek majd meg, mert rekord van belőlük, hanem mert nem is tudtad, hogy egyáltalán léteznek.

 

Most olyan érdekességeket sorolunk fel, amelyek ritkán fő témái egy hétköznapi beszélgetésnek.

 

Kezdjük is!

 

A legtöbb egyszerre kieresztett Mentos-szökőkút

 

2014. novemberében hatalmasat szólt a kóla-Mentos párosítás. Összesen 4 334 üvegből nyúltak az ég felé a „szökőkutak.” Erről a két termékről híressé vált, hogy igen heves reakcióba lépnek abban a pillanatban, amikor találkoznak. Innen nézve olyan, mintha egy hatalmas erdőben lennének az emberek! Ez után több ezer ember mehetett haza ragacsosan, de legalább elégedetten.

 

 

A világ legnagyobb talpai

 

A venezuelai Jeison Orlando Rodriguez Hernandez nem csupán egy hosszú névvel, hanem a világ leghatalmasabb talpaival is rendelkezik. A férfi húszévesen került be rekordtartóként a könyvbe. Olyan óriási lábfejei vannak, hogy nincs is hivatalos méretbeli besorolásuk a cipőiparban.

 

A többivel a következő oldalon folytatjuk!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket