Paintballozz te is, olvasd el beszámolónkat, biztosan megjön a kedved hozzá

Felnőtt feszültségoldás – kipróbáltuk, ajánljuk mindenkinek!

Szerző: bohacs - 2015.07.23.

Volt már olyan érzésed, hogy kirohannál a világból? Feszült vagy és ideges, de a levezetést nem elfojtással kezelnéd? Itt a lehetőség, hogy teljesen kikapcsolj! Mi csapatépítőnk voltunk nem olyan régen, gondoltuk, hogy ellátogatunk paintballozni. Biztos mindenkinek van olyan munkatársa, akivel van egy kis nézeteltérése, itt aztán le lehet rendezni a dolgokat. Na de komolyra fordítva a szót, le kellett vezetnünk a stresszt, hiszen az év 365 napjából általában 400-at dolgozunk, szóval szükség volt rá. 

Felnőtt feszültségoldás – kipróbáltuk, ajánljuk mindenkinek!

 

Ellátogattunk hát Balatonfüredre, és egy nagyon jól felszerelt, minőségi paintball pályán találtuk magunkat. 

 

Ha a felgyűlt energiád, mérged kiengedésre vár és szereted a testedzést kombinálni a stratégiai játékkal, akkor egy új világba nyithatsz kaput. Főszabály a játék! Tedd  meg amit eddig még nem voltál képes! Teljes testeddel, aktivitásoddal levezetni a feszültséget.

 

Ebben segít a Paintball

 

Eddig azt gondoltad, hogy csak a férfiak képesek fegyverrel játszani, de ezzel a női agresszivitást is jól lehet kezelni. Kezdjük ott, ami a látható végeredménye. Ami kijön a csövön, az rózsaszín. Ez már nem is pasiknak való, gondolhatnád, de mégis az az érzésed, hogy velük a legjobb ez a játék, mert meg tudod mutatni, hogy nem csak NŐ vagy aki a háztartást, a gyereknevelést és a munkakörödet tudod jól ellátni, hanem te egy igazán talpraesett, logikusan gondolkodó, ember vagy, aki ha kell küzd az életéért. 

 

 

A csapatunkat, akik jelen voltak a balatonfüredi paintball pályán férfiak és nők alkotják vegyesen. Két csapatra osztottuk a brigádot, miközben a kedves úriember elmondta a számunkra fontos instrukciókat. Természetesen ezek az infók elmentek a fülünk mellett, mivel csak a fegyverekre és a lövöldözésre tudtunk gondolni, a lányok mondjuk nem. Ők eleinte rettegtek, még el sem kezdődött a játék, de már a végét várták. Mi pedig meglepődtünk, mivel a felénél kiderült mindenki számára, hogy a lányok jobban élvezik ezt az egészet, mint a fiúk. Szóval, ha eddig bárki is félt, elmondom, nem kell. Azt azért nem mondanám, hogy nem fáj egy-két lövés, engem például nyakon lőttek 5-6 méterről, 2-3 napig meg volt a nyoma, de egyáltalán nem éreztem olyan durván. 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket