Pálinkás fagyit állítottak elő

40 százalékos pálinkás fagyi!

Szerző: bohacs - 2015.05.22.

A magyarok találékonyak és mindig is sikeres feltalálók voltak. A magyar emberek azért különlegesek, mert mindig nyughatatlanok, nekik mindig kell valami új. Most éppen a pálinkás fagyit sikerült létrehoznunk! 

Imádni fogod te is ezt a fagyit!

 

Vajda Zsolt cukrászmester is igazi magyar abból a szempontból, hogy mindig kísérletezik valamivel, nem nyugszik addig, amíg létre nem hoz valami igazán különlegeset. És most sikerült is neki! Keresztezte a pálinkát és a fagylaltot, a végeredmény pedig magáért beszél!


A különleges édesség 40 százalékos pálinkával lett ízesítve, és nem 18 éven felülieknek, hanem inkább csak 20 éven felüli vásárlóinak ajánlja. Olyan ütősre sikeredett ugyanis az egyveleg, hogy három gombócnál több már komolyan megárthat. Zsolt már tavasszal elkezdte a kísérletezést, és nem is adta fel egészen addig, amíg meg nem született a végtermék.


Elmondása szerint tavasszal nem sokan szerettek volna fagyizni, ez nem is csoda, hiszen a hidegben nem esik annyira jól ez a nyalánkság. Éppen ezért azon kezdett el gondolkozni, hogyan csalogathatna több vendéget a fővárosi cukrászdájába.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket