Palvin Barbi szerepel az ELLE magazin címlapján

Az spanyol ELLE magazin címlapján szerepel Palvin Barbi

Szerző: Szaka Ádám - 2022.01.24.

Az ELLE magazin spanyol kiadásának címlapján láthatjuk majd Palvin Barbarát, egy olyan számban, amelynek történelmi vonatkozásai lesznek. 

Az ELLE magazin címlapjára kerül Palvin Barbara

Palvin Barbi az ELLE címlapján

Amint azt az ELLE Hungarytól megtudhattuk, a Spanyolországban működő testvérmagazinjuk címlapjára kerül Palvin Barbara, méghozzá egy történelemmel foglalkozó lapszámhoz társítva. NFT készült majd az ELLE címlapjából, így az országban ő lesz az első divatmagazin, aki ezzel büszkélkedhet. 

Mi is az NFT valójában? 

A technológia, amelyet NFT (non-fungible token / nem helyettesíthető token) elnevezéssel illetnek, azt foglalja magában, hogy lehetővé válik a digitális állományok egyedivé tétele, ahogyan a birtoklása, valamint adásvétele egyaránt. Az összes NFT rendelkezik önálló blockchain alapú digitális pecséttel, ez igazolja a tulajdonost, s az eredetiséget is. 

Mikor kerül a címlapra a magyar szépség? 

A februárban készülő ELLE-ben találkozhatunk majd Barbival, a címlapból elkészített audiovizuális műalkotást a spanyol művésznek, Gala Mirissa-nak köszönheti a világ. Az említett alkotást ugyanezen hónap végén elárverezik. 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket