Ezzel a trükkel megúszhatod a parkolási bírságot, miután már megbüntettek.

Így megúszhatod a parkolási bírságot, miután már megbüntettek!

Szerző: vargazsanett - 2017.01.13.

Ha hiszed, ha nem, van egy módszer arra, hogy hogyan úszhatod meg a parkolási bírságot azután, hogy már megbüntettek. Ezzel a trükkel te is eldobhatod a mikulás csomagot!

Ezzel a trükkel megúszhatod a parkolási bírságot, miután már megbüntettek.

Leírok most egy esetet, amelyből te is megtudhatod, hogy hogyan lehet kikerülni a parkolási bírságot:

“Belvárosban lakom, így az autómmal ingyen parkolok a környéken. Ez tiszta sor. Míg mások parkolódíjaznak, addig én kiszállok a kocsiból és felmegyek a lakásba. Ám lehet, túlvagiztam az egészet, ugyanis a költözéshez kölcsönkért kombival is ugyanilyen lazán leparkoltam és felmentem. Nem kellett volna! :(

 

Amikor leértem, már ott virított a mikuláscsomag és nem csoki volt benne. A parkolóőr is csak egy autóval volt arrébb, amikor látta teljes összeomlásomat: eszmélés majd önhibáztatás... És ezt már nem elsőre csinálom meg kölcsönautóval.

Meglepetésemre megsajnált és odajött (mármint nem az lepett meg, hogy megsajnált, hanem hogy odajött) és dupla meglepetésemre azt mondja, hogy most még megúszhatom. Na, gondoltam valami lefizetős ötlet lesz... nem az volt.” (Következő oldalon elmondom mi a megoldás a bírság elkerülésére)

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket