notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Párnacsata fotózás

hirdetes

Pihe-puha szállt a Hősök terén

Kép és szöveg: Koncz Dezső
Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

Őszintén megmondom, hogy pont egy éve készültem rá. Már harmadszor igyekeztem a Párnacsata megfotózására. Először az alagút közelében, másodszor a budai oldalán a Petőfi hídnak, most meg a Hősök terére vártak a „gladiátorok”.

Pihe-puha szállt a Hősök terén

 

Már a villamos megállóban négy srác püfölte egymást az otthonról elbontott párnákkal, aztán a villamoson egy csinos lány szorongatta ölében a kék puha „álomba ringató” kedvencét.

 

 

Jó irányba megyek. Mindebből ezt szűrtem le. S amikor a troli megállóban a kapucnis srác üldögélt figyelve az érkező jármű idejét, szorongatva ölében a sárga harci eszközt, végképpen tudtam, hogy közel a cél.

 

hirdetes

 

Már messziről látszott, hogy a téren tömegek várják a szervezők visszaszámolását. Ki a földön ülve, ki már használatba véve a párnát, ki ácsorogva, nézelődve leste a történteket jó fél órával a kezdet előtt. Az látszott, hogy az idei akció létszámában rekordot jelenthet. Csak jöttek és jöttek a népek a megfelelő harci eszközökkel kezükben.

 

 

Külön érdekesség volt idén, hogy a kitalálók a gyerekek számára külön terepet jelöltek ki, így megakadályozták az egyenlőtlen felek küzdelmét.

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
hirdetes

Szótár

Tűzbiztos széf

Manapság nem elég, ha széfünk feltörés, lopás ellen nyújt általános... Tovább

Vaj

A vaj az egyik legnépszerűbb tejtermék, amelyet minden háztartásban megtalálhatunk valamilyen... Tovább

Tovább a lexikonra