Párnacsata fotózás

Pihe-puha szállt a Hősök terén

Szerző: bohacs - 2015.04.07.

Őszintén megmondom, hogy pont egy éve készültem rá. Már harmadszor igyekeztem a Párnacsata megfotózására. Először az alagút közelében, másodszor a budai oldalán a Petőfi hídnak, most meg a Hősök terére vártak a „gladiátorok”.

Pihe-puha szállt a Hősök terén

 

Már a villamos megállóban négy srác püfölte egymást az otthonról elbontott párnákkal, aztán a villamoson egy csinos lány szorongatta ölében a kék puha „álomba ringató” kedvencét.

 

 

Jó irányba megyek. Mindebből ezt szűrtem le. S amikor a troli megállóban a kapucnis srác üldögélt figyelve az érkező jármű idejét, szorongatva ölében a sárga harci eszközt, végképpen tudtam, hogy közel a cél.

 

 

Már messziről látszott, hogy a téren tömegek várják a szervezők visszaszámolását. Ki a földön ülve, ki már használatba véve a párnát, ki ácsorogva, nézelődve leste a történteket jó fél órával a kezdet előtt. Az látszott, hogy az idei akció létszámában rekordot jelenthet. Csak jöttek és jöttek a népek a megfelelő harci eszközökkel kezükben.

 

 

Külön érdekesség volt idén, hogy a kitalálók a gyerekek számára külön terepet jelöltek ki, így megakadályozták az egyenlőtlen felek küzdelmét.

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket