notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Paul Walker halálát a Porsche okozta?

hirdetes

A Porsche miatt halt meg Paul Walker?

BD
Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

Napvilágot látott egy olyan hír, miszerint a német cég által hiányosan és rosszul megtervezett autó okozta a Halálos Iramban szerepelő színész halálát.

Paul Walker halálát a Porsche okozta?

Már két éve annak, hogy Paul Walker eltávozott, de

Lánya Meadow beadott egy keresetet miszerint az a  Porsche melyben apja és Rodger Rodas utazott, eredményezte halálukat.  A fent említett autó gyártó állás módja az, hogy a felelőtlen módjára való vezetés és gyorsulás miatt haltak meg. A lány szerint viszont dizájn hibák voltak az autóban. A keresetben az áll, hogy Walker nem halt meg egyből a becsapódásnál, hanem a jármű kigyulladt. A német cég erre úgy reagált, hogy rettentően elszomorítja őket, ha valakinek baja esik az általuk tervezett autóban, de úgy érzik a hatóságok jelentései tisztán megmondták, hogy a balesetet a gyorsulás és az eszeveszett vezetés okozta. A Porsche azt is elmondta, hogy a benyújtott kereset kivizsgálásáig nem áll szándékukban nyilatkozni.

hirdetes

hirdetes

 

A lányát képviselő ügyvédek szerint a becsapódásnál a biztonsági öv törte el a színész bordáit és medence csontját. Valamint a becsapódás által okozott óriási terhelés miatt Paul csapdába került és rövid időn belül kigyulladt az autó, pedig még életben volt. A rendőrségi jelentés szerint a jármű sebessége 130 és 150 km/h között volt, a kereset szerint csak 100 és 115 km/h haladhattak. Állítólag már több hasonló  bejelentés volt a német cég felé, hogy a Carrera Gt-k instabilak és nehezen irányíthatóak.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
hirdetes

Szótár

Valentin nap

Az angolszász szokás Magyarországon az angol elnevezés magyarosított formájú átvételével,... Tovább

Méz

A méz egy emberi fogyasztásra alkalmas, különleges anyag, amelyet a méhek állítanak elő a... Tovább

Tovább a lexikonra