Paul Walker büszke lenne lányára

Emlékeztek Paul Walker kislányára? Gyönyörű nő lett belőle!

Szerző: kvothe - 2017.03.22.

Gyönyörű fiatal nő lett a csillogó szemű kisangyalból – Paul Walker biztosan büszke lenne rá, ha láthatná lányát felnőttként!

Paul Walker büszke lenne lányára

Egy férfi mindig büszkén nézi végig, hogy pici lányából érett nő válik az évek során. Nincs is megdöbbentőbb annál, mint amikor az ember végiglapozza a családi albumot, és látja, hogy mennyit is változott gyermeke.

 

Paul Walker sem volt különb apuka. A színész a Halálos iramban filmek sztárjaként vált híressé, de számára csak egyetlen csillag ragyogott a legsötétebb éjszakákon is – kislánya, Meadow Walker. Paul annyira rajongott gyermekéért, hogy még egy tetoválást is szerzett, amely lánya nevét ábrázolja. Mint azt láthatjuk, Meadow nagyon boldog volt apukája mellett.

 

 

Az összes rajongót pofonként érte a nap, amikor Paul egy autóbalesetben életét vesztette 2013 novemberében. Ekkor Meadow még csak 15 éves volt, ezért a büszke apuka sosem láthatta kislányát érett nővé változni.

 

Mi azonban megtaláltuk Meadow-t, és tátva maradt tőle a szánk! Lássuk őt a következő oldalon!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket