Teljesen jogosan szívatja meg a pénzéhes lányokat ez a srác a 21. században

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2019. Február 17. - Donát
hirdetes
 | Szerző: fö
címkék:

Így szívatta meg ez a srác a pénzéhes lányokat!

hirdetes
Jogos szívatás a pénzéhes lányok ellen

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Teljesen jogosan, megérdemelték! Sajnos a 21. században egyre több lánynak számít csak a pénz. Ez a srác nekivágott és kieszelt egy jó kis szívatást az ilyen pénzéhes lányok ellen.

Miért számít manapság ennyire a pénz a lányok nagy részénél? Elnézést a kivételekért, tudom sokan vannak. De hogy lehet az, hogy egy amúgy külsőre nem tetsző férfit jobban kultiválnak ezek a pénzéhes lányok, ha beszáll egy Lamborghinibe? Lehet egy fiú helyes, de szegény, akkor máris le kell mondania számos nőről?? 

Ez a gazdag srác kieszelt egy nagyon jó és nyugodt szívvel mondom, hogy teljesen jogos szívatást az ilyen pénzéhes lányok ellen. Elmeséljük most, hogyan verte át őket :)

hirdetes

 

Ez az átlagos külsejű srác leszólított 2 beszélgető lányt az út szélén, elkérte egyikük telefonszámát. A lány mosolyogva eltessékelte, nemet mondott a fiúnak. 

 

A srác még visszafordult és megkérdezte: Biztos vagy benne?

A lány helyeselt és nevetett.

 

Ezután a srác beszállt a közelben leparkolt Lamborghiniébe. Amikor a lány ezt meglátta, utánament és mégis szeretett volna vele menni egy randira…

 

Szeretnéd megtudni mit csinált ez a fiú ezután? Lapozz a következő oldalra és nézd meg egy videóban az egész szívatást! Teljesen jogos! 

hirdetes
hirdetes
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.