Teljesen jogosan szívatja meg a pénzéhes lányokat ez a srác a 21. században

Így szívatta meg ez a srác a pénzéhes lányokat!

Szerző: vargazsanett - 2018.06.19.

Teljesen jogosan, megérdemelték! Sajnos a 21. században egyre több lánynak számít csak a pénz. Ez a srác nekivágott és kieszelt egy jó kis szívatást az ilyen pénzéhes lányok ellen.

Jogos szívatás a pénzéhes lányok ellen

Miért számít manapság ennyire a pénz a lányok nagy részénél? Elnézést a kivételekért, tudom sokan vannak. De hogy lehet az, hogy egy amúgy külsőre nem tetsző férfit jobban kultiválnak ezek a pénzéhes lányok, ha beszáll egy Lamborghinibe? Lehet egy fiú helyes, de szegény, akkor máris le kell mondania számos nőről?? 

Ez a gazdag srác kieszelt egy nagyon jó és nyugodt szívvel mondom, hogy teljesen jogos szívatást az ilyen pénzéhes lányok ellen. Elmeséljük most, hogyan verte át őket :)

 

Ez az átlagos külsejű srác leszólított 2 beszélgető lányt az út szélén, elkérte egyikük telefonszámát. A lány mosolyogva eltessékelte, nemet mondott a fiúnak. 

 

A srác még visszafordult és megkérdezte: Biztos vagy benne?

A lány helyeselt és nevetett.

 

Ezután a srác beszállt a közelben leparkolt Lamborghiniébe. Amikor a lány ezt meglátta, utánament és mégis szeretett volna vele menni egy randira…

 

Szeretnéd megtudni mit csinált ez a fiú ezután? Lapozz a következő oldalra és nézd meg egy videóban az egész szívatást! Teljesen jogos! 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket