Veszélyes módszerekkel dolgozik egy önjelölt próféta

Rovarirtóval "gyógyítja" a hívőket az afrikai lelkész

Szerző: kvothe - 2016.11.26.

Ha a Végzet Prófétájaként emlegetnek az emberek, akkor lehet, hogy nem végzed egészen jól a munkádat. De mi vesz rá valakit arra, hogy ilyesmiket tegyen az emberekkel?

Veszélyes módszerekkel dolgozik egy önjelölt próféta

Az idők során a tanácstalan, betegeskedő emberek általában a település (vagy törzs) lelki vezetőjéhez fordultak segítségért. Papok, szerzetesek vagy sámánok látták el a gyógyítás feladatát, és vannak olyan helyek a világon, ahol a mai napig isten földi képviselőit keresik fel azok, akik nem látnak más megoldást.

 

Egy gyógyítással foglalkozó lelkész hatalmas port kavart, amikor a világ először hallott embertelen módszereiről.

 

Lethebo Rabalago a dél-afrikai Limpopo tartomány önjelölt prófétája. Számos ember látogatja meg a Mount Zion General Assembly templomot gyógyulás reményében, Rabalago ugyanis azt ígéri, hogy a daganatos megbetegedéseket vagy akár az AIDS-t is képes kiűzni pácienseiből.

 

Ilyen állításokkal dobálózni már magában kérdéses dolog. Ha ez nem lenne elég, a férfi morbid, embertelen dolgokra veszi rá a hívőket.

 

Ezek közül csupán egy a rovarirtó használata – a szert csupán ’Végzet’ néven ismerik

 

Már az ötlet hallatán is rosszul lesz az ember, ez azonban nem az egyetlen dolog, amire ráveszi pácienseit. Ha a szembefújt rovarirtó nem lenne elég, a lelkész más szörnyűségeket is bevetett már a szerencsétlen áldozatokon.

 

Mikkel ’gyógyítja’ még pácienseit? Nyilatkozata és videó a következő oldalon!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket