Íme a plasztika legdurvább csodái

Plasztika csodái

Szerző: vargazsanett - 2016.06.15.

Most bemutatjuk nektek a plasztika olyan csodáit, akiket inkább bezártak volna egy szobába addig, amíg el nem múlik náluk ez a műtéti gondolat... Mi ebben a jó, mondja meg valaki???!

A legdurvább plasztikai csodák

Rengeteg nő szánja el magát arra, hogy kés alá feküdjön, mert nincs megelégedve a külsejével. Vannak, akik maguknak akarnak ezzel tetszeni, vannak, akik a nagyközönségnek… De legtöbben azért, hogyha a tükörbe néznek otthon, akkor egy olyat lássanak abban vissza, ami miatt az ő lelkük nyugodt lesz és boldog. Nos, általában ezeknek az embereknek van valami probléma az önértékelésükkel, hiszen nem fogadják el magukat olyannak, amilyennek születtek, hanem egy más bőrbe szeretnének bújni.

 

Persze vannak azok a plasztikai műtétek, amikor azt mondja az ember, hogy ezt tényleg meg kell csináltatni, mert akár fizikai problémái is lehetnek, ha nem fekszik az ember kés alá… De a következő összeállításban egyáltalán nem ilyenekről van szó. Ők, nyugodt szívvel mondom, hogy ha nem műttetik meg magukat, akkor még sokkal szebbek lettek volna úgy, természetesen. De így?? Most mondja meg nekem valaki, hogy ebben mi a jó? Ez kinek tetszik?

 

A következő oldalon nézd meg összeállításunkat: a plasztika legdurvább csodáit!

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket