Pörögj fel- Indítsd be a zsírégetést már reggel, 4 perc alatt

Pörögj fel - Indítsd be a zsírégetést már reggel, 4 perc alatt

Szerző: szdavid - 2017.04.23.

Reggel, ébredés után 4 perc intenzív edzés, ami egyből beindítja a zsírégető folyamatokat és hozzásegít ahhoz, hogy leadj pár felesleges kilót! 6 perc összesen, amíg elolvasod a cikket és megcsinálod a gyakorlatokat! Induljon így a reggel, 4 perce mindenkinek van!

Reggel, ébredés után 4 perc intenzív edzés, ami egyből beindítja a zsírégető folyamatokat és hozzásegíthet ahhoz, hogy leadj pár felesleges kilót! 6 perc összesen, amíg elolvasod a cikket és megcsinálod a gyakorlatokat! Kezdj neki reggel, 4 perce mindenki

 

Az edzést arra fejlesztették ki, hogy fölpörgesse az anyagcserédet. Reggel miközben álmoskásan kelsz ki az ágyból, legyen az, az első dolgod, hogy belevágsz ebbe a szuper intenzív 4 perces edzésbe, mely felfokozza egyből a zsírégető folyamatokat a szervezetedben. Ráérsz pár perc múlva azzal törődni, hogy milyen ruhát vegyél fel a suliba, vagy a munkahelyedre. Egy gyors edzés, hogy fittebb legyél már kora reggel és, hogy a zsírégetés beinduljon.

 

A tesztelt módszer segítségével a reggelt zsírégetéssel indítod. Természetesen fontos, hogy megfelelően táplálkozz, mert semmit nem ér a mozgás, ha egész nap összevissza kajálsz.  4 perce mindenkinek van, egy próbát megér. Akik elvégezték az edzésmódszer tesztelését 6 kilót adtak le 6 hét alatt, megfelelő táplálkozás mellett. Én úgy gondolom, hogy a gyakorlatok tényleg jók arra, hogy reggel felpörgessenek téged és a zsírégető folyamatokat is. A hatékony fogyás érdekében lehetőség szerint, mozogj délutánonként is hetente minél többször.

 

Nézzük az edzéstervet, mely hozzásegíthet a céljaid eléréséhez!

 

A gyakorlatokat 30 másodpercig csinálod, majd rögtön váltasz a következőre. A feladatok elvégzése csupán 4 perc és utána mehetsz is zuhanyozni.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket