Sportszerűen videóval köszönt el a Porsche az Auditól

Hihetetlenül nemes videóval köszönt el a Porsche az Auditól!

Szerző: kvothe - 2016.12.17.

Muszáj látnod ezt a megható és nagyon ötletes válaszvideót, amit a Porsche készített, amikor megtudták, hogy az Audi kiszáll WEC-ből. Sokat tanulhatunk a sportszerűségről a csapattól!

Sportszerűen videóval köszönt el a Porsche az Auditól

Talán sokaknak meglepő, hogy meghatónak nevezünk egy videót, amiben autómárkák szerepelnek. Ez a kis felvétel azonban SOKKAL többről szól!

 

A videó előtt szükség lesz egy kis magyarázatra!

 

Még 2014-ben érkezett a hír, miszerint a Porsche újra összeméri erejét a híres megbízhatósági világbajnokságban (World Endurance Championship – WEC) a többiekkel. Az Audi erre egy versenyláztól égő, mégis barátságos videóval reagált: az egyik csúcsmodellükkel megjelentek a Porsche stuttgarti főhadiszállásán, és az aszfaltba rajzolták üzenetüket. A „WELCOME BACK” felirat angolul annyit tesz: „Üdv újra”.

 

 

Mi is történt 2016-ban?

 

A nagy helyzet az, hogy az Audi kiszáll a WEC-ből. Mivel közel két évtized, egészen pontosan 18 éves sikeres múlt áll mögöttük a versenyben, nehéz elképzelni, hogy könnyű lett volna számukra a döntés. Elmondásuk szerint szeretnék előnyben részesíteni e Formula E-t, ezért volt szükség a visszavonulásra.

 

És hogy mit tett a Porsche? Egy hasonlóan ötletes, mégis nagyon megható videóval köszönt el tőlük!

 

Ha valami, akkor ez tökéletes marketing a Porsche csapatának! Ha te is szeretnél többet megtudni arról, hogy hogyan népszerűsítheted szolgáltatásaidat, termékeidet, vagy cégedet, akkor látogass el a Marketing Professzorok oldalára, ahol profi marketingtanácsadók segítségét kérheted!

 

A következő oldalon mutatjuk a videót!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket