A kutya és a postás szokatlan barátsága!

Így imádja ez a kutya a helyi postást – az internet rajong érte!

Szerző: kvothe - 2017.01.14.

Csak nehogy a betörőket is farkcsóválva fogadja! Nézd meg, hogy mennyire odavan a postásért ez a kutya!

A kutya és a postás szokatlan barátsága!

Ismét egy kutyás történetet hoztunk, ami nem kevésbé jó bizonyíték arra, hogy a kutya az ember legjobb barátja, mint az előzőek. Nemrégiben tűnt fel Michael Collins Facebookján a videó, amely 9 hónapos német juhászát mutatja, amint a helyi postást fogadja nagy örömök közepette.

 

Collins egy rejtett kamerával rögzítette az egyik esetet, amikor a levélkihordó férfi megjelenik a kerítésük előtt, és csak azért leszáll kerékpárjáról, hogy megszeretgesse a kutyust.

 

„Valami nagyon szupert szeretnék megosztani! Minden nap, akár van levelünk, akár nincs, ez a postás megáll a házunk előtt hogy meglátogassa a 9 hónapos kutyánkat!” – írta Collins.

 

Collins elmondta, hogy nagyra értékeli a postás törődését, aki akkor is időt szakít a kutyusra, amikor nem érkezett hozzájuk levél. Elismeri bátorságát is, ugyanis nem egy kistermetű állatról van szó, ő mégis összebarátkozott vele, ismeretlenül is.

 

A következő oldalon láthatjuk a videót!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket