Kénytelen volt nyilvános helyen pucéran mászkálni ez a férfi

Az igazi Mr. Bean – pucéran sétált végig a peches férfi egy szálloda folyosóin

Szerző: kvothe - 2017.03.08.

Te is rémálmodtál már arról, hogy pucéran mászkálsz nyilvános helyen? Ez a szegény férfi kénytelen volt átélni mindezt a valóságban is!

Kénytelen volt nyilvános helyen pucéran mászkálni ez a férfi

Mindenki számára ismerős a helyzet – hirtelen a munkahelyünkön, utcán, étteremben, bevásárlóközpontban találjuk magunkat hiányos öltözékben, vagy teljesen anyaszült meztelenül. Ez az egyik leggyakoribb rémálomkép, amit az embereket éjszakánként kísérti.

 

Ez az álomkép valójában tudatalattink üzenete számunkra. Ilyenkor elménk azt próbálja tudatni velünk, hogy nincs elegendő önbizalmunk, illetve hogy attól tartunk, hogy nem teljesítünk elég jól valamiben. Ha túlzottan próbálunk megfelelni valaki elvárásainak, és rettegünk tőle, hogy kevésnek bizonyulunk erre a feladatra, akkor is esélyes, hogy pucér nyilvánosságról rémálmodunk.

 

Szerencsére ilyesmik csupán álmainkban fordulhatnak elő… ugye? Nos…

 

 

A világ valószínűleg legbalszerencsésebb férfija pontosan ilyen kínos helyzetbe került, de nem alvás közben. Történetünk peches hőse éppen egy szállodában tartózkodott, amikor úgy döntött, hogy ruha nélkül lép ki a szállodai folyosóra.

 

Persze előtte körülnézett, hogy tiszta-e a terep, majd amikor látta, hogy nincs senki a közelben, egy fél pillanatra hagyta csak el a szobát, hogy kihelyezzen egy tálcát feltehetően a szobaszervíz részére. Ez a fél másodperc éppen elegendő volt azonban, hogy az ajtó becsukódjon, és be is záródjon mögötte.

 

A történet itt válik érdekessé – lássuk a videót a következő oldalon!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket