Soha többé nem osonnak be idegen birtokra a lányok...

Lebuktak a pucéran fürdőző lányok az idős férfi telkén – egy életre megbánták…

Szerző: kvothe - 2020.04.07.

Az idős bácsi egy életre megleckéztette a birtokán fürdőző lányokat – azok valószínűleg soha nem mentek újra vízbe.

Soha többé nem osonnak be idegen birtokra a lányok...

A fiatalok köreiben közkedvelt a pucér fürdőzés, általában éjszakánként. Többnyire ezt egy eldugott tóban, vagy tengeri partszakaszon szokás csinálni, de amikor ezek nincsenek kéznél, akkor jönnek a kevésbé jó megoldások. Legyen szó alkoholról, tomboló hormonokról, vagy csak egyszerű butaságról, egyesek nem félnek magánterületekre bemerészkedni, csak hogy szórakozhassanak egy kicsit. Mint azonban ezt mai történetünkből láthatjuk majd, a vidám fürdőzés könnyedén rémálommá válhat.

 

Két lány a következő alternatívához folyamodott: egy idős férfi telkére osontak be, hogy a birtok szélén található tavacskában fürdőzhessenek. A birtok nagy területen fekszik, ezért a két fiatal úgy gondolta, hogy úgysem veszi észre őket senki, ha a tó egy eldugottabb részére mennek. Tévedtek…

 

Az idős férfi pont ezt az estét választotta, hogy szedjen magának néhány szem almát és barackot a fákról, amelyek a part közelében nőttek. Fogott egy vödröt, és útnak indult. Ahogy a tóhoz ért, észrevette, hogy nincs egyedül.

 

A helyett, hogy elkergette volna őket, vagy szólt volna a rendőrségnek, odaköszönt a két lánynak, akik ijedtükben nyakig a víz alá süllyedtek.

 

„Na mi az, tata? Jött lesni a fiatal lányokat fürdés közben? Ki nem jövünk innen, amíg el nem megy!” – kiáltották oda neki.

 

Az öreg megvakarta a fejét:

„Nem magukat nézegetem, kiskezüket csókolom – majd jól láthatóan meglóbálta a vödröt – csak az aligátorokat jöttem megetetni!”

 

Többet ésszel.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket