A legújabb Star Wars már rekordokat döntött

Rekordokat dönt a Star Wars

Szerző: Dominik96 - 2015.12.21.

A héten megjelent a Star Wars legújabb része, és már is minden belefektetett pénzt visszahozott, és már minden rekordot megdöntött.

Rekordokat dönt a Star Wars

A legújabb rész

 

A héten már minden rekordot megdöntött a film új része az Egyesült Államokban. A korábbi rekord sem volt túl régi, tavaly nyáron egyetlen hétvége alatt 208,8 millió dollár bevételt hozott a Jurassic World. A Csillagok Háborúja készítői úgy számoltak, hogy 220 millió dollár jöhet össze vasárnap estig, de ami valójában történt, az fölül múlta, mivel már 238 millió dollárnál tartottak.

 

Vasárnapig már 517 millió dollárig mehetett fel a bevétel, a stúdiók számítása szerint. Csak azért nem jelent ez globális rekordot, mert Kínában csak január elején fogják elkezdeni vetíteni a filmet. Az Egyesült Államokban, Európában és Kínában egyszerre moziba kerülő Jurassic World 525 millió dollárt hozott az első teljes hétvégéig.

 

Ti láttátok már a legújabb részt? Mi a véleményetek róla? Jó folytatása a filmnek? :) Kommentben jöhetnek a válaszok és a személyes tapasztalatok róla.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket