Néhány ismeretlen tény a Reszkessetek Betörőkről, amitől újra meg akarod majd nézni a filmet!

10 érdekesség, amit nem tudtál a Reszkessetek betörőkről!

Szerző: kvothe - 2016.12.18.

Sokan szeretik, sokaknak már elegük van belőle, de nem vitás, hogy a 90-es évek egyik legsikeresebb karácsonyi családi vígjátéka időtlen szórakozást kínál, még ha minden évben meg is nézi az ember!

Néhány ismeretlen tény a Reszkessetek Betörőkről, amitől újra meg akarod majd nézni a filmet!

Ha megkérnek, hogy mondj gondolkodás nélkül egy karácsonyi filmet, mi jut eszedbe? 10-ből 11 ember biztosan a klasszikus betörőverő csapdamágus kisfiú történetére gondol, aki egymaga védte meg a családi rezidenciát 1990 karácsony estéjén, és azóta még vagy háromezerszer.

 

Az akkoriban még ismeretlen Macaulay Culkin kilenc évesen játszotta a nyolc éves Kevin McCallister szerepét, és ezzel sikerült berobbannia a köztudatba. A színészről azóta már keveset hallunk, gyakran csak gúnyos képeket láthatunk róla, amiben fiatal énjéhez hasonlítgatják.

 

Mára már hagyománnyá vált a televízió világában, hogy december 24-én minden évben leadják a sikeres, ámbár sokak számára már rendkívül unalmas Reszkessetek betörőket. Akár azok közé tartozol, akiknek már elegük van belőle, akár minden évben megnézed, most összegyűjtöttünk kilenc érdekességet a filmről, amit csak kevesen tudnak! Boldog karácsonyt!

 

Veszélyes trükkök

Megkérdezhetném, hogy emlékszel-e erre meg arra a jelenetre a filmből, de az igazi rajongók bizonyára az egészet kívülről fújják. A jó szeműek kiszúrhatták, hogy amikor Kevin éppen lecsúszni készül szánkójával a lépcsőn, nincs szemben a bejárati ajtóval. Ha valóban belevágott volna egy ilyen mutatványba, valószínűleg a falnak ütközött volna.

 

 

Helyette egy tehetséges kaszkadőrre, Larry Nicholasra bízták a film veszélyesebb jeleneteit. És hogy mi ebben a különös? A pót-Kevin valójában harminc éves volt a felvétel idején, viszont méretekben egy körülbelül kilenc éves fiúnak felelt meg, ezért tökéletes volt erre a feladatra.

 

Itt nem Macaulay Culkint láthatjuk, hanem Larry Nicholast

 

Ez még semmi a többi érdekességgel folytatjuk a következő oldalon!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket