Íme a legmeghatóbb pillanat a riói paralimpián.

Megható pillanattal kezdődött a riói paralimpia - videó!

Szerző: vargazsanett - 2019.04.25.

A paralimpikonok akarata és ereje mindig mindenkit elkápráztatnak, és arról tesznek tanúbizonyságot, hogy sosem szabad feladni. Nézd meg a legmeghatóbb pillanatot a riói paralimpián egy videóban.

Íme a legmeghatóbb pillanat a riói paralimpián.

 

A 2016. évben már 15. alkalommal rendezik meg a paralimpiai játékokat, amely most szeptember 7-18.-ig tartanak a brazíliai Rio de Janeiroban. Rióban jelenleg tél van, de azért nem olyan rossz az idő :) A megnyitó ünnepségen történt eddig a riói játékok legmeghatóbb pillanata, amikor is a lángot vivő paralimpikon, Marsia Malsar elesett. 

 

De ekkor Marsia megmutatta a világnak, hogy bármi történik is, nem szabad feladni. Bármit érzett belül a paralimpikon, felállt és futott tovább, amire a közönség válasza pedig természetesen az őrületes tombolás, éljenzés volt! Ezt a kitartást minden embernek látnia kell! A következő oldalon megnézheted egy videóban ezt az igazán megható pillanatot.

 

Kép forrása: thesun.co.uk

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket