Romantikus tippek a hétvégékre

5 tipp egy különleges és romantikus hétvégéhez

Szerző: TB - 2019.04.23.

A hétköznapok stresszes rohanása közepette könnyedén eltűnhet a romantika lángja egy párkapcsolatból. Ezt a lángot egy közös nyaralás lobbanthatja újra, hiszen emlékezteti a párt arra, hogy miért is szerettek egymásba. Következő „menekülő” jellegű nyaralásotok tervezgetése közben tartsátok szem előtt az alábbi gondolatokat, hogy garantáltan újra egymásra találhassatok!

Próbáld ki tippjeinket, hogy visszatérjen a romantika a kapcsolatodba

Szervezz meglepetéseket

A meglepetések sosem mennek ki a divatból, és az utazás közben elszórt, betervezett váratlan pillanatok garantáltan feldobják majd a hangulatot, megerősítve a kettőtök közötti romantikus kapcsolatot. Ez a fantáziádra van bízva (és persze kedvesed preferenciáitól is függ): egy ágyban tálalt reggelitől kezdve egy privát vízparti vacsoráig bármit kitalálhatsz. Be kell ismernem, hogy romantikus alkat vagyok, így amikor elindultunk a tavalyi nagy nyaralásra a párom úgy tudta egyből a szállodába megyünk, amit mutattam neki. Természetesen oda is mentünk, csak előtt még 2 napot eltöltöttünk kettesben egy hangulatos kis szállodában, amit nem is sejtett, és nagy volt a meglepődés. Szeretem meglepni őt személyre szólóan, mert ilyenkor láthatom az örömöt az arcán,ami igazán romantikus, és kapcsolat építő szerintem. 

 

Érdemes kihasználnotok azt a lehetőséget is, hogy Magyarországon számos izgalmas, különleges étterem található, ahol nem csupán egy finom vacsorával lesztek gazdagabbak, hanem igazi élményeket is szerezhettek.

 

Kapcsolódjatok le a világhálóról, hogy egymáshoz kapcsolódhassatok

 

Az ilyen romantikus együttlétek lényege, hogy kedveseddel közösen éld át a pillanatot – és ne egy mobiltelefon képernyőjét bámulva. Ha igazán kettőtök miatt érkeztetek célállomásotokra, akkor sem a mobilokra, sem a szállodai szoba TV-jére nem lesz szükségetek ahhoz, hogy jól érezzétek magatokat. Figyeljétek csak meg, hogy mennyire nagyra értékelitek majd ezeket a csendes pillanatokat, amint visszatértek a megszokott kerékvágásba.

A cikk folytatásáért lapozz a következő oldalra!
 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket