A Seychelle-szigeteken pózolt az óceánparton Rubint Réka és lánya, Lara

Lélegzetelállító fotót posztolt Rubint Réka, amelyen lányával pózol az óceán partján

Szerző: Szaka Ádám - 2022.01.07.

Rubint Réka senkinek nem ismeretlen, aki a magyar médiában érdekelt, a hölgy egyaránt üzletasszony, fitneszedző, és aktmodell. Az idomaira mindig gondosan ügyelő Réka most lányával, Larával pózolt az óceán partjánál, aki szintúgy természetes szépség. 

Rubint Réka és Schobert Lara az óceán partjánál

A fotó, amelyik levettek a lábukról a követőket 

Csodálatos idomaikról adtak tanúbizonyságot a Schobert család női tagjai, Réka és Lara. A hölgyeken látszik, hogy nagyszerű kedvvel időztek a Seychelle-szigeteknél található óceánparton. A bikinis fénykép kiposztolása felborzolta a kedélyeket az Instagramon. 

Újra az Alakreform táborban

Immár hatodik alkalommal került megrendezésre Rubint Réka által az Alakreform név alatt futó edzőtábor, amelyet a fitneszedző hölgy olyannyira szeret. Ám, ezalkalommal nem csupán a tanítványok és a férje követték a helyszínre Rékát, hanem csodálatos lánya úgyszintén.

Lazítás az óceán partjainál 

A két hölgyről szóló fénykép nem véletlenül mozgatta meg a közösségi weboldalakat, közöttük az Instagramot is, hiszen a sportos és vonzó külsővel rendelkező hölgyemények bárkit elbűvölnének nagyszerű alakjukkal. A képről látszik, miszerint nem csupán az edzéssel töltik el idejüket a Seychelle-szigeteken, de a bámulatos, trópusi környezet adottságait is kihasználják. Elvégre, egy kiadós testmozgást követően mi eshetne jobban annál, minthogy megmártózik az ember az óceánban? 
 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket