Rúdakrobatika kupán jártam, olvasd el beszámolómat

Pörgés, forgás a kupáért

Szerző: bohacs - 2015.03.23.

Tudósításaim során volt szerencsém már több alkalommal a rúdakrobatikáról készíteni anyagot szóban is és fotóban is. Mindig rácsodálkoztam arra, amit a hölgyek, asszonyok meg tudnak csinálni a rudakon erőből, ügyességgel kombinált koreográfiákban.

Rúdakrobatika kupán jártam, olvasd el beszámolómat

Volt, amikor egy csapatot mutattam be, aztán egy világrekord megdöntését figyelhettem, s most egy igazi versenyre invitáltak. A Professional Pole Dance Stúdió írt ki több kategóriában hivatalos versenyt.

 

 

Kezdők, haladók és profik készülődtek már órákkal a bemutató előtt a belvárosi lakásban kialakított két teremben. Volt, aki vadul melegített, szinte már izzadásig gyakorolva egy-egy fontos elemet, volt, aki a földön ülve, szemét lehunyva sziesztázott, s jó páran feszülten sétálgattak fel és alá a helyszínen.

 

 

A bejáratnál a látogatót csupa finomság fogadta, természetesen az egészséges életmód jegyében. A rendezők tehát adtak a formára!
Az asztalon pedig ott díszelgett a hazavihető serleg és éremkollekció. Nézők is jöttek szép számmal, főleg barátok, rokonok, ismerősök. Sok hely ugyan nem jutott a két szobában, de kellemesen láthatott mindenki mindent.

 

 

Az első izgalmas esemény a sorsolás volt, ahol eldőlt, hogy ki mikor mutathatja be azt, amit heteken, hónapokon keresztül gyakorolt. Aztán jöhetett a rudak szertartás szerű tisztítása, különböző krémekkel való bekenése.

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket