Rúdakrobatika beszámoló

Rúdakrobatika kifulladásig

Szerző: bohacs0010 - 2015.03.01.

Sokat gondolkoztam azon, hogy milyen indíttatás kell ahhoz, hogy valaki bármiben is a világ legjobbja akarjon lenni, azaz megdöntse az éppen aktuális Guinness rekordot.

Rúdakrobatika beszámoló

Egészen biztos, hogy a megmutatom magam érzés dominálhat első helyen, aztán magabiztos érzés is kell ahhoz, hogy én vagyok a legjobb, s ezt most bebizonyítom. Nagyot kell szervezni az esemény előtt, mert az akciót hitelesíteni is illik.

 

 

 Február 27-én tizenegy órakor dördült el a képzeletbeli rajtot jelző pisztoly Óbudán a Chrome Pole Fitnesz fellegvárában, az első emeleti edző teremben.

 

 

Nagy felhajtás, rengeteg sajtó, érdeklődő és természetesen a lányok, akik egy huszonnégy órás rekord megdöntésére szövetkeztek harminchat órára. Edzeni kellett folyamatosan, s ez a váltásokkal egyszerűnek is tűnhetett. Aztán ahogy pörögtek az órák és nagyon messze volt a vége, már nem is volt olyan kényelmes a dolog. A szabályok szigorúak. Mindig kell valamilyen produkciónak történnie a két rúd egyikén.

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket