Közös meccsnézés helyett temetés

Saját temetés a rögbimeccs helyett

Szerző: sysas - 2015.10.26.

Te mit tennél, ha egyik cimborád hosszú időre eltűnne a láthatárról, csak azért, mert lett egy barátnője? Keiran Cable tizenkilenc éves volt, amikor a tőle egy évvel fiatalabb Jess Fergusonnal találkozgatni kezdett. Ahogy lenni szokott, a randizásból szerelem lett, méghozzá olyan, hogy a fiú többé nem kereste barátai társaságát. 

Megrendezték a temetését meccsnézés helyett

 

Ekkor jött Kairan jó barátjának, Ben Sullivannak az ötlete, miszerint csinál egy eseményt, amely során „eltemetik” a rég nem látott havert. Ben elmondása szerint néhány héttel a megvalósítás előtt egy kocsmában ültek a srácokkal, ahol a szinte már feledésbe merült Keirannak megint csak hűlt helye volt. Ott kezdtek poénkodni a „Nyugodj Békében Keiran!” jelmondattal.

 

Egyáltalán nem volt alaptalan a gondolatmenet, hiszen mióta hősünknek barátnője lett, egyszerűen eltűnt barátai közeléből, nem válaszolt az sms- vagy e-mail üzenetekre sem.  Ekkor döntöttek, hogy tényleg megvalósítják az addigi vicc alapját, tehát jelképesen eltemetik barátjukat. A helyi kocsmába csalták a rég látott Cable-t, azzal az indokkal, hogy közösen nézik meg az egyik rögbimeccset a tévében. Amikor Keiran Cable megérkezett, nem hitt a szemének: ötven barátja öltözött gyászruhába, egyikük pedig papnak, hogy levezényelje a temetési szertartást.

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket