A Samsung háza tájékán bekeményítettek

A Samsung háza tájékán bekeményítettek

Szerző: mlkadam - 2014.06.22.

Mindig is Samsung párti voltam, de nem hittem volna, hogy még ki tudnak hozni valami a Samsung Galaxy S5-ből. Pár információmorzsa volt azért fent a neten, de ők sem buták, minek jelentsék be hivatalosan, hogy lesz egy feljavított S5 amikor még a sima modell friss és ropogós, de nem bírták és végre hivatalossá teték az új Samsung Galaxy S5 LTE-A csúcstelefont.

A legújabb Samsung csúcskészülékét - Galaxy S5 LTE-A

A Galaxy S5 bejelentése előtt már keringtek hírek arról, hogy érkezni fog a nagytestvér is, de az SGS5 eladási szempontjából ezt cáfolta a Samsung.
Most viszont megérkezett a SGS5 LTE-A néven futó zászlóshajó, ami minden téren hódít a mobilpiacon világszerte.
A kijelzőt 1920 x 1080-ról 2560 x 1440 képpontosra (Quad HD) növekedett, ezáltal a pixelsűrűség is növekedett 431-ről 576 PPI-re ami elég ahhoz hogy szemet kápráztatóan  éles kijelzőt eredményezzen.

Előrelépést értek el még a letöltési sebességen, míg a Galaxy S5 150 Mbps letöltési sebességet tud maximálisan addig az új modell 225 Mbps sávszélességre is képes. Sajnos ez a hálózat csak Dél-Koreában érhető el, de már több ország is teszteli már.
A Galaxy S5 LTE-A -ban már egy másfélszer erősebb processzor dübörög. A 4 magos 2,5 Ghz-es processzor és a 2-ről 3 Gb-ra feltornázott vas garantáltan akadásmentes kezelést biztosít.
Az áramellátásról egy 2800 mAh-es szörnyeteg gondoskodik, ami az előző modellben már megmutatta, hogy egy nap alatt sem lehet lemeríteni bármekkora terhelés mellett azért kíváncsian várjuk, hogyan teljesít majd az új modellben.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket