Sarka Kata 9 milliós táskája

Sarka Kata 9 milliós táskával parádézott egy kisfiú szülinapján

Szerző: NA - 2024.04.30.

A közelmúltban egy rendkívüli társasági esemény kapcsán került a figyelem középpontjába egy különleges divatdarab, ami nem csak a stílusosságát, hanem a luxus piac egyik legikonikusabb táskáját is képviseli. Sarka Kata, a magyar modell és üzletasszony, Rogán-Gaál Cecília és Szendrei Dániel kisfiának, Fülöpnek a második születésnapi partiján egy olyan táskával jelent meg, amelynek értéke közel 9 millió forint - írta a Blikk. Sarka Kata 9 milliós táskája

Sarka Kata táskája, ami minden szemeket magára von

Sarka Kata választása a kis barna táska formájában nem volt átlagos. A modell által választott táskáról kiderült, hogy egy Hermes Birkin táska, ami nem csak luxuscikk, hanem egyben befektetés is. Ezt a táskatípust a világ leggazdagabb és legbefolyásosabb hírességei, mint Kim Kardashian és Victoria Beckham is előszeretettel hordják.

A táskát az nc szúrta ki Vasvári Vivien képén:

A Birkin táska története és jelentősége

A Birkin táska a Hermes cég egyik legismertebb és legexkluzívabb terméke. A táska története 1984-be nyúlik vissza, amikor Jane Birkin színésznő és énekesnő véletlen találkozása a Hermes igazgatójával, Jean-Louis Dumassal indult. A táska kialakításának célja egy praktikus, de elegáns kézitáska létrehozása volt, amely elegendő helyet biztosít a mindennapi szükségleteknek. Az évek során a Birkin táskából a divat és luxus szinonimája lett.

Miért olyan drága a Birkin táska?

A Birkin táskák magas árát több tényező is magyarázza. Először is, a kézzel készített táskák rendkívül magas minőségű anyagokból készülnek, mint például krokodilbőr vagy struccbőr, amelyek ritkaságuk és feldolgozásuk miatt drágák. Másodsorban, a táskák gyártása hosszú időt és rendkívül precíz munkát igényel, amelyet csak a legtapasztaltabb kézművesek végeznek el. Emellett a Birkin táskák korlátozott darabszámban készülnek, ami növeli a táskák exkluzivitását és gyűjtői értékét.

 
Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket