Ezt teszi egy iPhone telefonnal a világ legerősebb sava

Mi történik, ha a világ legerősebb savába mártod iPhone 7 telefonodat? (Videó)

Szerző: kvothe - 2016.12.01.

A tudomány ismét lecsap – így reagál az iPhone 7-es okostelefon a brutálisan erős fluor-antimonsavra. Az eredmények látványosan ijesztőek!

Ezt teszi egy iPhone telefonnal a világ legerősebb sava

Szóval megvetted a zsír új okostelefonodat. Sokáig gyűjtöttél rá, esetleg ajándékba kaptál egyet. Mi az első dolog, amit csinálsz vele? Természetesen ráöntöd a világ legerősebb savát, hogy megtudd, mi történik.

 

A videó kezdetén egy iPhone 7-es telefont, és egy felismerhetetlen anyagot tartalmazó zacskót láthatunk – mint kiderül, a zacskóban látható cucc csupán egy kis műanyag üveget hivatott megvédeni, ami történetesen a világ legkegyetlenebb savát tartalmazza.

 

 

Aki ismeri a pH-skálát, az sejtheti, hogy milyen erővel rendelkezik egy -31 pH-értékű sav. A kénsav már magában nagyon durva dolgokra képes, ez azonban annyival erősebb, hogy az valami elképzelhetetlen.

 

A sav eleinte kristályos, szilárd halmazállapotú, ezért a srác csak rászórja a bekapcsolt telefonra, és úgy hagyja egy kis időre.

 

Na mi az, megcukroztad a telefont? Nem éppen…

 

A sav könyörtelen dolgot művelt a telefonnal – a következő oldalon láthatjuk a videót!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket