SHERP ATV - A megállíthatatlan orosz terepjáró

Így töri a jeget a bivalyerős orosz szuperterepjáró

Szerző: kvothe - 2017.01.26.

Ez a masszív jármű kiválóan alkalmas szárazföldi vagy akár vízi közlekedésre is – nincs olyan terep, amit ne hódítana meg!

SHERP ATV - A megállíthatatlan orosz terepjáró

Ha beüt a hideg tél és leesik a nagy , akkor a közlekedés igazi kalandtúrává válik még a legbiztonságosabb utakon is. Hiába a téli gumik és a fűtött kocsi, a téli autókázás kevesek kedvence.

 

Azokon a helyeken (kivéve Kanadában), ahol a hó örökké uralkodik, az emberek kénytelenek alkalmazkodni a fagyos körülményekhez. Remek példa erre Oroszország, ahol az emberek a hidegtűrésükről híresek.

 

Itt készítette el Alexei Garagashyan a SHERP ATV névre hallgató behemótot

 

A látványosan testes járgány úgy fest, mint egy szteroidokkal telenyomott terepjáró. Tekintélyt parancsoló külsejének legszembetűnőbb része minden bizonnyal a négy hatalmas önfelfújó kereke, amik lehetővé teszik számára hogy akár 73 centi magas akadályokkal is könnyedén megbirkózzon vagy hogy helyben 360 fokos fordulatot tegyen.

 

 

Az ember első ránézésre egy katonai járműnek nézné, azonban ez tévedés – a SHERP egy civilek számára is elérhető „hétköznapi” terepjáró.

 

 

Bár a „pilótafülke” kétszemélyes, szemmel láthatóan tágas potroha van a gépnek. Ha a fenyegető külső nem lenne elég, érdemes szót ejteni a SHERP ATV különleges tulajdonságáról, ami lehetővé teszi számára, hogy képes legyen a vízen is járni.

 

Erről videónk is van! A következő oldalon mutatjuk!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket