notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Minden sikeres nő mögött egy gondoskodó, szerető férfi áll!

hirdetes

Minden sikeres nő mögött egy gondoskodó, szerető férfi áll!

Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

A legtöbben abban az elterjedt nézetben hisznek, hogy a férfiak szerepe a családon belül az, hogy keményen dolgoznak és megteremtik a család biztonságához szükséges vagyont. E mellett pedig a feleségek feladata, hogy támogassák férjeiket és vezessék a háztartást.

Minden sikeres nő mögött egy gondoskodó, szerető férfi áll!

Azonban a nőknek is szüksége van a támogatásra!

Ma már nem nevezhetjük korszerűnek ezt a családmodellt, hisz rengeteg karrierista nő él és küzd az álmaiért. Most megmutatjuk, hogyan könnyítheted meg a feleséged dolgát és mivel tudod Őt inspirálni!

Dícsérő szavak!

Ne feledd, hogy a férj támogatására van legjobban szüksége egy nőnek. Mi sem lehetne egyszerűbb, mint néhány kedves szóval, dicsérettel és bátorítással kimutatni ezt.

Igényesség

Olykor sok nő elhagyja magát egy-egy párkapcsolatban/házasságban egy idő után. Ilyenkor úgy érezhetjük ez nem nőhöz méltó, mert egy feleségnek mindig csinosnak kell lennie. Nos egy férfinek is ápoltnak és igényesnek kell lennie! Egy házasság sikere pedig, mindig két emberen áll vagy bukik.

Beszéljetek az érzéseitekről!

Sok férfi legnagyobb rémálma ez, azonban néha igenis szükséges. Legyetek őszinték egymással, ismerjétek meg egymás lelkivilágát, így minden helyzetben maximálisan tudjátok, majd támogatni egymást. A kölcsönös bizalom elengedhetetlen!

hirdetes
hirdetes

Aggodalomra semmi ok!

A nők karrierépítésével felborul a hagyományos családmodell és ezt meg kell tanulni kezelni! El kell fogadnia mindkét félnek, hogy már nem csak a nőnek kell „múzsaként” szolgálnia férjét, hanem ez fordítva is igaz. A nők egyre több szabadsággal rendelkeznek és végre az önbizalmuk is megnőtt. Egy jó férj erre otthon is odafigyel és igyekszik szárnyakat adni nejének!

Relax!

A kis meglepetések vagy egy kis kényeztetés egy hosszú nap után megfizethetetlen! A testi érintés, a simogatás, a masszírozás vagy egy jó forró csoki a kandalló előtt összebújva, még a legfárasztóbb nap után vagy éppen előtt állva is energiabombaként hathat, mindkét fél számára. 

Értékeld mi mindent tesz!

Nagyon fontos, hogy megtanuld és meg is tudd mutatni, hogy mennyire értékeled a munkáját legyen az a háztartás vezetése vagy a karrierje. Vizsgáld meg alaposan, hogyan telik egy napja és képzeld magad a helyébe. Máris rá fogsz jönni, hogyan is értékeld a sok verítékes munkát. 

Kérdések

Nagyon fontos, hogy azt érezze egy feleség, hogy a férje szívesen meghallgatja őt és kíváncsi az érzéseire, gondolataira. Kérdezd meg, hogy telt a napja, hogy érzi magát hidd el boldogan mesél majd neked. A lelki kiteljesedés kulcsa: a partner. Lehetünk bármilyen sikeresek, ahhoz, hogy kiteljesedett nők legyünk szükségünk van egy párra, aki támaszt nyújt. A szív mindig a szeretetre vágyik, ezért igyekezzünk ezt megadni neki!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
hirdetes

Szótár

Ipari takarítás

Az ipari termelésben elengedhetetlen a tiszta és szabályoknak megfelelő munkakörnyezet. A... Tovább

Nap

A nap szó egy hét egyik napjára utal, amely 24 órából áll. Ilyen esetben köznévként... Tovább

Tovább a lexikonra