A rablók elmenekültek, amikor rájöttek, hogy nem tudják vezetni az autót

Autót akart lopni, de rájött, hogy nem tudja vezetni

Szerző: kvothe - 2016.10.21.

Az ostoba bűnözők klubjának új tagja van.

A rablók elmenekültek, amikor rájöttek, hogy nem tudják vezetni az autót

A napokban autólopás történt St. Louisban, amikor egy Nissan sofőrt egy rabló kikényszerített autójából, majd beült, hogy elhajtson vele. Pontosabban történt volna, ha a rabló tudta volna, hogyan kell vezetni a szóban forgó járművet.

 

Az áldozat, Dustin French elmesélte, hogy éppen hazaért egyik éjszaka, és ahogy leparkolt háza előtt, megjelent mögötte egy ezüstszínű Honda Accord. Az egyik utas gyorsan kiszállt az autóból, odament hozzá, és fegyvert rántott.

 

„Megjelent egy autó, és félig párhuzamosan mögém állt. Az egyikük kiszálét és lőfegyverrel kényszerített arra, hogy hagyjam el az autót és ürítsem ki a zsebeimet” – mondta a férfi.

 

Mivel egyedül volt és a legközelebbi utcai lámpa nem működött, a sötétben úgy döntött, hogy a legbiztonságosabb, ha engedelmeskedik a rablónak és azt teszi, amit mondtak neki.

 

„Szerencsére csak a kulcsaim voltak nálam. Odaadtam őket, majd megkérdeztem, hogy most mit csináljak, teljes együttműködést kellett mutatnom, ha meg akartam úszni.”

 

A fegyveres férfi felszólította, hogy kezdjen el sétálni az ellenkező irányba, és ne nézzen vissza.

 

Ami ez után következett, az egy vígjátékban is megállná a helyét – a következő oldalon!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket