Egy megviselt férj története 20 év házasság után

Váratlan választ kapott férjétől, miután megkérdezte, hogy miért zokog a férfi!

Szerző: kvothe - 2020.04.21.

Először azt hitte, hogy a férfi meghatódottságból hullajtja könnyeit, de az igazság ennél sokkal kínosabb volt!

Egy megviselt férj története 20 év házasság után

A házasságnak egy tipikus „egyszer fent, egyszerlent” biznisz, ezért nagyon fontos, hogy egy szerető házaspár mindig támogassa egymást, bármilyen zord időket is élnek meg.

 

Több évtizednyi együttlét után különösen a nők számára kellemes meglepetés, ha párjuk emlékszik életük legfontosabb eseményeinek részleteire. Milyen ruhát viselt, amikor először találkoztak, milyen italt fogyasztottak el közösen az első randevún, stb. Az ilyen dolgok könnyedén feledésbe merülhetnek, éppen ezért olyan jó érzés, ha a másik is elraktározta őket memóriájában.

 

Léteznek azonban olyan emlékek, amiket még szándékosan sem felejthetnénk el. Az alábbi történet egy húsz éve házas férjről és feleségről szól.

 

„Húsz év”

A feleség egyik reggel arra ébredt, hogy férje nincs mellette az ágyban. Különös volt, hiszen szombatonként általában ő az, aki tovább pihen reggelente. Felvette hát köntösét és lesétált a nappaliba.

 

Már a lépcsőn felfigyelt rá, hogy valami nincs rendben. Férje a kanapén ült, előtte egy csésze kávéval, és úgy tűnt, mintha mereven bámulná a falat. Ahogy hátulról közelebb lépett hozzá látta, hogy a férfi megtörli a szemét. Sír.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket