Összetört arc, monokli- Sokkoló fotó került nyilvánosságra Katalin hercegnőről

Összetört arc, monokli- Sokkoló fotó került nyilvánosságra Katalin hercegnőről

Szerző: noemivida - 2021.12.02.

Sokkoló fotó került nyilvánosságra a brit királyi család egyik közismert tagjáról: összetört arccal és monoklikkal láthatjuk a hercegnőt egy kampány részeként, de szigorúan csak szerkesztett képeken!

Sokkoló fotó került nyilvánosságra Katalin hercegnőről

Cambridge hercegnéje: Katalin hercegnő

Íme pár dolog, amit tudni illik a hercegnőről. Middleton az angliai Berkshire grófságban lévő Bucklebury településhez tartozó Chapel Row faluban nőtt fel. Tanulmányait a skóciai St. Andrews-i Egyetemen végezte, ahol 2001-ben találkozott Vilmos herceggel. Romantikus kapcsolatukat egy több hónapig tartó szakítás törte meg 2007-ben, de továbbra is barátok maradtak és még ugyanabban az évben újra egy pár lettek. Amint kapcsolata Vilmossal a nyilvánosság tudomására jutott, Kate a média figyelmének középpontjába került. Nem véletlen, hogy ebben a kampányban is őt használták fel. Vilmos herceg 2010-ben egy kenyai vakáció során kérte meg a kezét, ezt követően az eljegyzést hivatalosan 2010. november 16-án jelentették. Az esküvőre 2011. április 29-én került sor a westminsteri apátságban. Azóta már 3 gyermekük is született.

 

Katalin hercegné összetört arccal

Katalin hercegnét összetört arccal, monoklikkal ábrázolták egy fontos kampány miatt. A nők elleni abúzus, a családon belüli erőszak elleni kampány részeként készült több hölgyről is manipulált felvétel. Sajnos nagyon sok nő beleesik abba a hibába, hogy benne marad egy bántalmazó kapcsolatban vagy közegben, és úgy érzi, ő tehet arról, hogy fizikai erőszakot alkalmaztak rajta, a hatóságok is nagyrészt tehetetlenek.  AleXsandro Palombo ezért egy másik megoldást választott, a spanyol művész az emberek figyelmét sokkoló kampányával szerette volna felhívni erre a jelenségre, szeretné megállítani a nők elleni erőszakot. Lássuk a fotót!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket