notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Sokkoló képek drogfüggőkről

Sokkoló képek drogfüggőkről

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Sokkoló képek drogfüggőkről
Amerikában kezdték el legelőször azt a kampányt, melynek az a lényege, hogy minél jobban elrettentsék az embereket, főleg a gyerekeket a drogoktól. Ennek a kampánynak a keretein belük előtte és utána fotókat közöltek drogfüggőkről. Reményeik szerint a fotók hatására a fiatalok elkezdenek gondolkozni, hogy megéri-e drogok után nyúlni.

Amerikában kezdték el legelőször azt a kampányt, melynek az a lényege, hogy minél jobban elrettentsék az embereket, főleg a gyerekeket a drogoktól. Ennek a kampánynak a keretein belük előtte és utána fotókat közöltek drogfüggőkről.

Elmondásuk szerint rengeteg módon próbálkoztak már, de eddig sajnos nem nagyon érték el a célt. Ezzel a módszerrel viszont a tinik hiúságát célozták meg, mivel sokukat elrettenhetnek a képek, melyeken lehet látni, hogy mennyire leépítette a drog az embereket pár év alatt. A fotókat az oregoni Multinomah County seriff-irodában gyűjtötték össze és hitelesen mutatják be, hogyan roncsolja, torzítja a drog egyes embereik arcát. A képeket felhasználják egy dokumentumfilmben is, melynek címe Drogoktól a sírig. Elnézve a képeket, az út gyors és nem fájdalommentes. A filmből kiderül, hogy hogyan torzul el mindössze néhány hónap alatt a metamfetamin, a heroin és a kokainfüggők arca. Valóban meghökkentő, hogy az egykor teljesen normális arcok az évek, vagy akár hónapok alatt sovány, csontos, fogatlan roncsokká válnak.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
Közösség

Szótár

Televízió

A televíziók a legtöbb háztartásban megtalálható készülékek, amik már a 20. század óta... Tovább

Vízpart apartman

Aki tartózkodott már huzamosabb ideig vízparton, az tudja, hogy egy vízparti apartman milyen... Tovább

Tovább a lexikonra