notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Sokkoló képek drogfüggőkről

hirdetes

Sokkoló képek drogfüggőkről

Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

Sokkoló képek drogfüggőkről
Amerikában kezdték el legelőször azt a kampányt, melynek az a lényege, hogy minél jobban elrettentsék az embereket, főleg a gyerekeket a drogoktól. Ennek a kampánynak a keretein belük előtte és utána fotókat közöltek drogfüggőkről. Reményeik szerint a fotók hatására a fiatalok elkezdenek gondolkozni, hogy megéri-e drogok után nyúlni.

Amerikában kezdték el legelőször azt a kampányt, melynek az a lényege, hogy minél jobban elrettentsék az embereket, főleg a gyerekeket a drogoktól. Ennek a kampánynak a keretein belük előtte és utána fotókat közöltek drogfüggőkről.

Elmondásuk szerint rengeteg módon próbálkoztak már, de eddig sajnos nem nagyon érték el a célt. Ezzel a módszerrel viszont a tinik hiúságát célozták meg, mivel sokukat elrettenhetnek a képek, melyeken lehet látni, hogy mennyire leépítette a drog az embereket pár év alatt. A fotókat az oregoni Multinomah County seriff-irodában gyűjtötték össze és hitelesen mutatják be, hogyan roncsolja, torzítja a drog egyes embereik arcát. A képeket felhasználják egy dokumentumfilmben is, melynek címe Drogoktól a sírig. Elnézve a képeket, az út gyors és nem fájdalommentes. A filmből kiderül, hogy hogyan torzul el mindössze néhány hónap alatt a metamfetamin, a heroin és a kokainfüggők arca. Valóban meghökkentő, hogy az egykor teljesen normális arcok az évek, vagy akár hónapok alatt sovány, csontos, fogatlan roncsokká válnak.

hirdetes
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
hirdetes

Szótár

Ruha

A ruhák nem csak praktikai, hanem esztétikai célt is szolgálnak, kiváltképp napjainkban. Az... Tovább

Tovább a lexikonra