Sokkoló képek drogfüggőkről

Sokkoló képek drogfüggőkről

Szerző: mprof - 2014.01.30.

Sokkoló képek drogfüggőkről
Amerikában kezdték el legelőször azt a kampányt, melynek az a lényege, hogy minél jobban elrettentsék az embereket, főleg a gyerekeket a drogoktól. Ennek a kampánynak a keretein belük előtte és utána fotókat közöltek drogfüggőkről. Reményeik szerint a fotók hatására a fiatalok elkezdenek gondolkozni, hogy megéri-e drogok után nyúlni.

Amerikában kezdték el legelőször azt a kampányt, melynek az a lényege, hogy minél jobban elrettentsék az embereket, főleg a gyerekeket a drogoktól. Ennek a kampánynak a keretein belük előtte és utána fotókat közöltek drogfüggőkről.

Elmondásuk szerint rengeteg módon próbálkoztak már, de eddig sajnos nem nagyon érték el a célt. Ezzel a módszerrel viszont a tinik hiúságát célozták meg, mivel sokukat elrettenhetnek a képek, melyeken lehet látni, hogy mennyire leépítette a drog az embereket pár év alatt. A fotókat az oregoni Multinomah County seriff-irodában gyűjtötték össze és hitelesen mutatják be, hogyan roncsolja, torzítja a drog egyes embereik arcát. A képeket felhasználják egy dokumentumfilmben is, melynek címe Drogoktól a sírig. Elnézve a képeket, az út gyors és nem fájdalommentes. A filmből kiderül, hogy hogyan torzul el mindössze néhány hónap alatt a metamfetamin, a heroin és a kokainfüggők arca. Valóban meghökkentő, hogy az egykor teljesen normális arcok az évek, vagy akár hónapok alatt sovány, csontos, fogatlan roncsokká válnak.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket