Sorban állással keresnek rengeteg pénzt!

280 ezer forint értékben keresnek egy héten, és szó szerint csak sorban kell állniuk érte!

Szerző: kvothe - 2016.11.13.

A legjobban fizető állás nem más, mint a sorban állás.

Sorban állással keresnek rengeteg pénzt!

Senki sem szeret sorban állni. Sajnos sok esetben azonban elkerülhetetlen, hogy drága perceket vagy órákat áldozzunk fel bizonyos dolgokra. Még ha fény is van az alagút végén – egy hamburger, jegy a kedvenc együttesünk koncertjére, vagy a legújabb okostelefon premiere – attól nem feltétlenül lesz  elviselhetőbb a várakozás. És akkor még nem is beszéltünk egy csekk befizetéséről, csomagátvételről, vagy hivatalos papírok igényléséről. Segítség!

 

 

Nem lenne csodás, ha megbízhatnánk másokat, akik átvállalják a várakozást helyettünk? Erre a lehetőségre kapott rá ez a csoport férfi, akik ’Same Ole Line Dudes (SOLD) Inc’. néven reklámozzák professzionális sorban álló szolgáltatásaikat New York városában.

 

A srácok 25 dolláros órabért kérnek, illetve minden ezen felüli fél óráért plusz 10 dollárt. Rossz időjárás esetén még több extra költséget számolnak fel a várakozásért, illetve akkor, ha a város veszélyesebb környékein kell dolgozniuk.

 

A következő oldalon látható a videóriport!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket