Sörhasú férfiak vonzzák a nőket

A sörhasú férfiak jobban vonzzák a nőket! Állítják a kutatók.

Szerző: vargazsanett - 2021.12.17.

Minden pocakos férfi megnyugodhat, mert a kutatók állítják, hogy a sörhasú pasik jobban vonzzák a nőket, mint a feszes hasú társaik. Ezek után nem kell a nyár előtt annyira aggódni már!

Sörhasú férfiak vonzzák a nőket

A korsó emelgetésének is van olyan vonzó eredménye, mint a súlyokénak? 

A nyár kezdetén a legtöbb férfi aggódik amiatt, hogy kissé pocakos, ezért kínos lehet strandra menni. A legújabb kutatások szerint nem kell aggódni, ez ugyanis jóhír!

Kiderült, hogy a nők sokkal vonzóbbnak tartják a pocakos férfiakat, mint azokat akik izmosak. A Yale Egyetem kutatói arra a következtetésre jutottak, hogy azok a férfiak, akik már kissé idősebbek, pocakosak, vonzóbbak a nők számára. Az sem hátrány, ha már vannak gyerekei. Többek között erről is írt Richard Bribiescas a könyvében. A szórakoztató könyvben megismerhetjük, hogyan öregszenek a férfiak.

A sörhas pozitív tulajdonságokra utalhat 

A magyarázat nagyon egyszerű, ha már gyerekei vannak, akkor jó apa lehet belőle. A pocak pedig megnyugtató, ráadásul egészséges testre utal, a kutatók szerint még bizonyos betegségek is ritkábban fordulnak elő pocakos férfiaknál, mint az izmosabb társaiknál. Egyszóval még egészségesebbnek is mondhatók a hasas férfiak, mint a vékonyabbak! 

A testzsír tehát arra utal, hogy az illető jobban koncentrál a családjára. A férfiak teste is megváltozik idővel, ahogyan a nőké is, de ez teljesen normális és úgy tűnik, számtalan előnnyel is jár. Sok hírességnek idősebb korában született gyermeke, többek között Robert De Niro is 68 évesen vált újra apává.

A sörhas imponál a hölgyeknél 

A nők számára vonzó az apatest. Az egyedülálló urak örülhetnek, mert ha korosodnak és van egy kis pocakjuk, sokkal nagyobb sikerre számíthatnak a hölgyek körében.

Úgyhogy nem kell félni és tartani a kortól, illetve az egészséges pocaktól, mert a nők sokkal jobban szeretik, mint a feszes hasat, ráadásul egy pocakos férfi sokkal egészségesebb is és tapasztaltabbnak is tűnik a nők számára. 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket