Sörözgess 3,5 millió forintért - igazi álommeló

Valódi álommeló: 3,5 millióért sörözgess!

Szerző: vargazsanett - 2017.03.15.

Akit felvesznek erre az állásra, az egész nyáron bulizni fog, majd számolgathatja a millióit! 3,5 milliót fizetnek ezért az álommelóért, és annyi a dolgod, hogy sörözgetsz!

Sörözgess 3,5 millió forintért - igazi álommeló

Március 24-ig jelentkezhetsz erre az álommelóra, ahol csak annyi a dolgod, hogy elmész néhány fesztiválra és megkóstolsz pár sört. :) Nem nehéz, ugye? A díjazás pedig nagyon nem rossz ezért, 12.000 dollárt fizetnek úgy, hogy természetesen az utazás összes költségét is állják!

 

A World of Beer nevezetű floridai cég 3 gyakornokot keres, akiknek a feladata az lesz, hogy sörfőzdéket, fesztiválokat látogassanak meg egész nyáron, kóstolják meg az ottani söröket, posztolják a különböző közösségi média csatornákra ezeket, videókat készítsenek, majd tegyék közzé és hasonló mókás dolgokat. Tulajdonképpen ezért az egész nyári szórakozásért fizetnek neked 3,5 millió forintnak megfelelő összeget! A következő oldalon megnézhetsz egy videót a cégről és a munkáról!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket