Egy tökéletes nő 9 adottsága, ha ez meg van, akkor sose engedd el őt!

Ha egy nőben megvan ez a 9 dolog, akkor sose engedd el!

Szerző: vargazsanett - 2021.12.22.

Egy igazi nő képes teljesen megváltoztatni az életünket. Ha valakinek olyan szerencséje van, hogy megtalálja a számára megfelelő, tökéletes nőt, aki egy virág tud lenni a kopár sivatagban, akkor soha ne engedje el őt! 

 

Ha egy nőben megvan ez a 9 dolog, akkor sose engedd el!

Nem minden nőnek vannak meg az adottságai egy boldog, jól működő kapcsolathoz, de ha felfedezed benne ezt a 9 adottságot, akkor kapaszkodj, fogd meg és sose engedd el! :)

1. Kedves, gondoskodó

Azért ez az első, mert ha ez nincs meg, akkor nincs is miről beszélni. Nagyon fontos, hogy egy nő rendelkezzen ezzel a tulajdonsággal, nem is igazán miattunk, férfiak miatt. Bár nekünk is jól esik az ápolás, persze :) De ha egyszer családalapításra kerül a sor, akkor fontos látnunk, hogy a nő tisztában van e azzal a felelősséggel, aminek egy anyának rendelkeznie kell. Ehhez pedig mindenképpen kedvesnek és gondoskodó típusnak kell lennie.

2. Ragaszkodó

Ha egy nő szeret, akkor ő teljes szívével szeret téged és képes teljes mértékben odaszentelni magát neked. Ha találsz egy olyan nőt, aki igazán szeret, az már az egyik legnagyobb kincs az életben!

3. Ha egy nő okos

Azt mondják, hogy minden sikeres férfi mögött egy nagyszerű nő rejlik. Ez igaz is, hiszen egy okos nőre lehet számítani, többet tud majd segíteni neked az élet nehézségeiben. Ha összekötöd az életed egy okos nővel, akkor értelmet és irányt kap majd életed.

4. Ha egy szépség

Ha egy olyan nővel kötöd össze életed, aki szép, akkor ez számodra minden nap örömet fog okozni. Hiszen a látványa minden nap, akár minden percben jó érzés lesz! Ha egy nő túlzottan a szépségre fekteti a hangsúlyt, az már önzőséget, hiúságot is sugallhat, viszont ha valaki teljesen elrejti szépségét, az pedig befele fordulónak mondható. A tökéletes az arany középút, mikor egy nő megfelelően használja ki szépségét, nem festi ki magát minden nap túlzottan, de nem is takarja el bájait. 

5. Ha kompromisszumkész

Még fiatalabb korban jobban tud alkalmazkodni az ember, akár férfi, akár nő. Bár sokunk már olyankor is makacs természetű és nem akar kompromisszumot kötni, nem akar engedni. De egy kapcsolat mindenképpen a kompromisszumokra alapul! Ez kétségtelen! Ha találsz egy olyan nőt, aki kompromisszumképes, akkor az érem egyik oldala már meg is van. A másik oldalnak neked kell lennei, ha tetszik, ha nem!

A folytatáshoz lapozz egyet!

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket