notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Gumibotozzák a menekülteket Spanyolországban

hirdetes

Spanyolországban gumibotozás jár a migránsoknak

Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

Az egész világ arról beszél, hogy a magyar rendőrök milyen brutális módon végzik a munkájukat, szegény menekülteket szétverik és rosszul bánnak velük. Arról viszont senki sem beszél, hogy a spanyolok mit tesznek, ők ugyanis valóban szétverik azokat, akik át akarnak jutni a határon.

Szétverik a menekülteket a spanyol határon

Nem régen látott napvilágot egy videó, ami megmutatja, hogy mit tesznek a spanyol rendőrök azokkal a menekültekkel, akik át akarnak lépni a határaikon. Nem igazán válogatnak az eszközökben, nem mondják el a jogaikat, nem kérik őket szépen, nem mondják el nekik, hogy mit is kellene csinálni, mint mi, magyarok. Ők más megoldást választanak. Felhúzták a határra ők is a kerítést és meg is védik azt, kerül, amibe kerül. Ismert, hogy Magyarországot elítélte mindenki azért, mert egy hatalmas támadás után megvédte a határt vízágyúval, egy őrjöngő, köveket dobáló tömeggel szemben.

hirdetes

Hazánkat mindenki szidta, mondván, hogy lehet ilyet tenni. Nem csak ezért ítéltek el minket, hanem azért is, mert a Keletinél és a környékén is szerintük rosszul léptek fel a rendőrök, sok képet láttam viszont a határról és Budapestről is, hogy a magyar rendőrök elcsigázva, nagyon fáradtan is normálisan álltak a menekültekhez. A spanyolok viszont nem ilyenek. Itt a példa Európának és az egész világnak, ideje lenne, ha végre mindenki megtekintené ezt a videót, és elgondolkozna azon, hogy minket miért ítél el mindenki, máshol pedig miért normális a sokkal brutálisabb fellépés.

hirdetes

A spanyol rendőrök, ahogy a videón is látható, létrát tesznek a kerítéshez, és azon másznak fel…hogy miért? Egy oka van: megverni a menekülteket, akik a kerítésen tartózkodnak, addig ütlegelik a gumibottal őket, amíg azok le nem esnek a kerítésről a határ egyik vagy másik oldalán. A videót a következő oldalon megtekintheted te is! 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
hirdetes

Szótár

Iskola

Oktatási intézmény, gyakran a fiatalság ádáz ellensége. Az alapvető műveltség... Tovább

Út

Az út szót leggyakrabban két vagy több pontot összekövető vonalra használják, amelyeken... Tovább

Tovább a lexikonra