Gumibotozzák a menekülteket Spanyolországban

Spanyolországban gumibotozás jár a migránsoknak

Szerző: bohacs - 2015.10.02.

Az egész világ arról beszél, hogy a magyar rendőrök milyen brutális módon végzik a munkájukat, szegény menekülteket szétverik és rosszul bánnak velük. Arról viszont senki sem beszél, hogy a spanyolok mit tesznek, ők ugyanis valóban szétverik azokat, akik át akarnak jutni a határon.

Szétverik a menekülteket a spanyol határon

 

Nem régen látott napvilágot egy videó, ami megmutatja, hogy mit tesznek a spanyol rendőrök azokkal a menekültekkel, akik át akarnak lépni a határaikon. Nem igazán válogatnak az eszközökben, nem mondják el a jogaikat, nem kérik őket szépen, nem mondják el nekik, hogy mit is kellene csinálni, mint mi, magyarok. Ők más megoldást választanak. Felhúzták a határra ők is a kerítést és meg is védik azt, kerül, amibe kerül. Ismert, hogy Magyarországot elítélte mindenki azért, mert egy hatalmas támadás után megvédte a határt vízágyúval, egy őrjöngő, köveket dobáló tömeggel szemben.

 

Hazánkat mindenki szidta, mondván, hogy lehet ilyet tenni. Nem csak ezért ítéltek el minket, hanem azért is, mert a Keletinél és a környékén is szerintük rosszul léptek fel a rendőrök, sok képet láttam viszont a határról és Budapestről is, hogy a magyar rendőrök elcsigázva, nagyon fáradtan is normálisan álltak a menekültekhez. A spanyolok viszont nem ilyenek. Itt a példa Európának és az egész világnak, ideje lenne, ha végre mindenki megtekintené ezt a videót, és elgondolkozna azon, hogy minket miért ítél el mindenki, máshol pedig miért normális a sokkal brutálisabb fellépés.

 

A spanyol rendőrök, ahogy a videón is látható, létrát tesznek a kerítéshez, és azon másznak fel…hogy miért? Egy oka van: megverni a menekülteket, akik a kerítésen tartózkodnak, addig ütlegelik a gumibottal őket, amíg azok le nem esnek a kerítésről a határ egyik vagy másik oldalán. A videót a következő oldalon megtekintheted te is! 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket