Stadiont neveznek el Puskásról az olaszok!

Stadiont neveznek el Puskásról az olaszok!

Szerző: nelli9503 - 2017.10.14.

Puskás Ferenc előtt rengetegen tisztelegnek a világ összes pontján. Most egy olasz csapat nevezi el róla stadionját!  

Stadiont neveznek el Puskásról az olaszok!

 

Így tiszteleg az olasz csapat

 

A Signa 1914 nevű olasz csapat Puskás Ferencről nevezi el stadionját. A névadó ünnepség május 14-én lesz. Ezen a napon fogadja majd a kis csapat az Empolit egy gálameccs keretein belül.

Kevesen tudják Puskás Öcsiről, hogy játszott olasz színekben, 1958. január 23-án a Signa csapatot erősítette méghozzá az Empoli ellen. A meccsen a hazaiak nyertek három góllal, ám Puskás ezen a meccsen nem szerzett gólt.

A Sigma a toszkán területi ligában szerepel, otthonuk a Stadio del Bisenzio 2700 néző befogadására alkalmas.

 

 

Puskás Ferenc, a világ legjobbja 

 

Mostanában egyre többször merül fel Öcsi bácsi neve, például nemrégiben a goal.com egy szavazás keretein belül szerette volna kideríteni, hogy ki mindenidők legjobb focistája, ahol a döntőbe Cristiano Ronaldo és Puskás Ferenc került be, ezután pedig a szurkolók szavazatai alapján Puskás Öcsi fölényes győzelmet aratott a Real Madrid klasszisa felett. 

Ha pedig stadionokról van szó, a Pancho Arénát a világ legszebb luxusstadionjává választottak, amiről bővebben ITT olvashatsz!

 

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket