A közönség rajong a 11 éves kislány felháborító vicceiért!

Botrányos vicceivel lép fel ez a 11 éves kislány, a közönség pedig imádja!

Szerző: kvothe - 2016.10.17.

Igazán szokatlanul hangzik a felnőtt humor egy gyerek szájából, azonban ez a lány tökéletesen adja elő magát!

A közönség rajong a 11 éves kislány felháborító vicceiért!

Humoristának lenni nem olyan egyszerű dolog. Még ha jól improvizál is az ember, egy előadásra felkészülten kell menni, memorizálni a poénokat, sorrendet, előadási módot, stb. Ha lámpalázas vagy, akkor kétszer olyan nehéz dolgod van, hiszen közönség előtt kell fellépned. Ha sikeres standup-os akarsz lenni, akkor ezekre mind számíts pályafutásod során.

 

Mindezt figyelembe véve egyértelmű, hogy nem való mindenkinek ez a karrier, még ha csak hobbiként is szeretne belekóstolni a szórakoztatóipar ezen szeletébe.

 

Hatalmas meglepetés volt hát a közönség számára, amikor először láthatták fellépni Saffron Herndon-t, a 11 éves kislányt. A fiatal botrányosan felháborító vicceivel nyerte meg a közönséget – nem retten vissza a rasszista, vagy fekete poénoktól, de még az egyháznak is odamondja a frankót.

 

 

A lány az Egyesült Államokban már számos fellépésen túl van, többször jelent meg a TV-ben is. A közönség egyszerűen imádja, és alig várják, hogy újra láthassák élőben. Saffron példaképei nyomdokaiba szeretne lépni.

 

„Már két éve, hogy írok és adom elő stand-up fellépéseimet. Imádok a színpadon lenni és megnevettetni az embereket.”

 

Ha tetszenek a lány szúrós poénjai, akkor ne felejtsd el megosztani a cikket másokkal is!

 

Készítettünk egy kis összeállítást a lány legjobb poénjaiból, de vigyázat Pimaszul őszinte beszólások következnek!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket