Stílusbakik, amiket kerülj

9 eszméletlen stílusbaki, amit igyekezz elkerülni

Szerző: bohacs - 2021.03.29.

Nem hiszem, hogy bárkinek be kell mutatni a jelenséget, amikor szembe találkozunk valakivel, aki jó ötletnek gondolja, hogy a szandál alá még felhúzzon egy még a sípcsontig érő frottír zoknit. Ez a legismertebb stílusbaki, ezért már rengetegen odafigyelnek, hogy ne lépjék meg. Ezen kívül még rengeteg hasonló baki létezik.

Stílusbakik

A nyakkendő és a díszzsebkendő kérdése

Nagyon ügyeljünk arra, hogy formálisabb öltözködésnél ne vegyünk fel ugyan olyan nyakkendőt, mint amilyen a díszzsebkendő és fordítva. Nagyon sok kényelmetlen pillantástól kímélhetjük meg magunkat ezzel.

 

A „gombhátán gomb” ingek

Sok gyártónál láthatunk olyan ingeket, amelyeken a szükségesnél jóval több gomb van, és ha ez még nem elég akkor a gombok különböző formájúak, színűek, de olyannal is találkozhatunk, ahol még a gomblyuk is külön színnel van varrva. Ezeket a termékeket igyekezzük mellőzni ruhatárunkból.

 

A formális rövidujjú ing

A formális rövidujjú ingek egy elég érdekes találmány. A stílusban kicsit jártasabb személyeknek meg sem fordul a fejükben felvenni egy ilyen darabot. Ez természetesen nem összekeverendő a laza hawaii ingekkel, amiket a strandra és a nyaralásra teljes nyugodtsággal felvehetünk és nem kell félnünk a megvető pillantásoktól.

 

Fényes öltönyök

A fényes anyagból készült öltönyök elég meghökkentő látványt jelentenek, mind a stílust értők, mind az átlagemberek számára. Ha csak nem bosszantani akarjuk partnerünket igyekezzük elkerülni azt.

 

A kockaorrú cipők 

Az emberek többségének már kikopott a ruhatárából a kockaorrú cipő, de sokak ragaszkodnak még ezekhez a darabokhoz. Nem túl szép látvány egy ilyen cipő senki lábán sem, ezért tanácsos lecserélni, illetve nem megvásárolni.

 

Nadrágbakik

Ügyeljünk arra, hogy a nadrágunk ne legyen túl bő, az ülepe ne legyen a térdünknél. Figyeljünk arra is, hogy a nadrág hossza megfelelő legyen és ne takarja el a cipőnket. Közhelyesnek hangzik, de rengeteg ember ma sem tud megfelelően nadrágot választani.

 

Méretválasztás

Sok olyan emberrel találkozhattunk már aki kisebb termete ellenére nagyobb méretű ruhákkal próbál kompenzálni. A probléma az, hogy ezzel a fordítottját éri el és még kisebbnek tűnik. Ez fordítva is igaz, ezért próbáljunk méretünknek megfelelő ruhákat vásárolni. 

 

Nagy logós ruhadarabok

Sokak szeretik megmutatni a világnak, hogy megspórolt pénzükből milyen minőségi ruhákat vásároltak. Ez rendben is van mindaddig míg nem válunk egy élő reklámtáblává. Ezért figyeljünk oda, hogy a ruháinkon kis méretű logó legyen csak, de az sem probléma, ha egyáltalán nincs rajta márkajelzés.

 

Rövid nadrág kérdése

Elég meghökkentő látvány mindenki számára, amikor egy rövidnadrág térd alá ér. Figyeljünk oda arra, hogy ez ne történjen meg velünk és sokkal magabiztosabbak lehetünk öltözködésünket illetően. Ha ezeket a bakikat igyekszünk elkerülni rengeteg kellemetlen helyzettől és pillantástól kíméljük meg magunkat. 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket