Stílusosan a hóban is - Téliesített Audi RS6

Stílusosan a hóban is - Téliesített Audi RS6

Szerző: mprof - 2014.01.07.

Jon Olsson profi síelő rendkívül híres lett az autókedvelők között, mivel rengeteg egyedileg módosított autója van, melyeket rengeteg sípályán ismernek már. Legújabb projektje talán egyszerűbb az eddigieknél, de kevésbé sem elképesztő.

Stílusosan a hóban is - Téliesített Audi RS6

Nem túlzás azt mondani, hogy Olsson a legkirályabb autókat vezeti ezen a bolygón (köztük egy téliesített Lamborghinit és egy Audi R8-at), de most azt állítja, hogy ez az Audi RS6 Wagon mind közül ez a legjobb autója, és csak az Agera R. közelíti meg ezt az Audit. Ezért is választotta következő projektjeként ezt az ötajtós remekművet, amelyet egy következő szintre emel. Téli festést kap az autó, H&R felfüggesztéseket és Milltek kipufogókat. Persze ez még nem minden, csak pár részlet a hamarosan elkészülő autócsodáról. Jon még tovább tervezgeti autóját a legkisebb részletekig, majd a Stertman Motorsport csapatára bízza, akik elkészítik neki. Alig várjuk, hogy lássuk az elkészült autó képeit is.

 

 

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket