A futballisták is nagyszerű emberek!

A futballisták is nagyszerű emberek!

Szerző: bohacs - 2015.05.06.

Luis Suarez egy nagyon ellentmondásos ember, sokan a góljai miatt ismerik, sokan pedig a harapásai miatt, azonban csak kevesen tudják, hogy egy nagyon jó ember. A következő videó is ezt bizonyítja!

Luis Suarez, az igazi példakép!

 

Luis Suarez, az FC Barcelona labdarúgócsapatának sztárja nagy örömöt szerzett egy rákos kisfiúnak. A fiú nem is sejtett semmit először, éppen ezért az öröme még nagyobb és őszintébb volt. Az Uruguayban élő Mateó rákban szenved, az orvosa azt mondta neki, hogy kapcsol egy specialistát, aki segíteni fog neki.

 

Az alapítvány feladata az, hogy segítsen a rákos gyermekeknek, minden megtegyenek azért, hogy meggyógyuljanak, Suarez pedig ebben nagyon nagy segítséget tett. Mateó nagyon meglepődött, amikor a képernyőn meglátta a híres focistát, aki éppen őt köszönti. És még itt nem volt vége a történetnek, Suarez tett egy ígéretet is, mégpedig azt, hogy odaadja a kisfiúnak a legutóbbi találkozóón viselt mezét, hogyha cserébe Mateó is megígéri, hogy hallgatni fog mindig az orvosokra és nem adja fel a harcot a betegség ellen.

 

A következő oldalon megnézheted te is a megható videót! Ilyen egy igazi példakép! 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket