A SUper Bowl legnagyobb show műsorai

Super Bowl! – az elmúlt 5 év 3 nagy durranása

Szerző: Bbarbi - 2017.01.24.

 

Te is fanatikus Super Bowl rajongó vagy? Akkor nyilván idén februárban sem hagyod ki a nagy összecsapást!

Természetesen mi sem fogjuk, s épp ezért már most nagy nosztalgiázásba kezdtünk, s elhoztuk Nektek az elmúlt 5 év 3 kirobbanó show műsorát. 

Fergeteges Super Bowl showk

 

Következzen tehát az elmúlt évek Super Bowl Halftime Show-jainak krémje, és a dívák, akik ismét kiérdemelték, hogy a rivalda fénybe kerüljenek!

 

A tavalyi évben Katy Perry egy vörös szemű tigris hátán kezdte meg a Show műsort, lángokkal díszített ruhájában, s fergeteges hangjával énekelte az „Eye of the tiger”-t. A lélegzetelállító maskarákba bújt táncosok pedig csak tovább fokozták az amúgy is izgalmas hangulatot. Aztán előkerültek a pálmafák, és a tenger hullámai felidézték a nyári forróságot. A fürdőruhás csajokról már nem is beszélve… ;) 

 

 

 

2013-ban Beyoncé lépett a lángoló színpadra a tőle megszokott dívai határozottsággal. Majd előkerültek a profi táncosok is, s fergetegesen szexi táncukkal mindenkit ámulatba ejtettek. Még jó, hogy a játékosok tudtak ezek után a labdára koncentrálni!

 

 

 

 

…és természetesen ne hagyjuk ki Madonna show műsorát sem, aki egy egész seregnyi harcossal érkezett 2012-ben a Super Bowl-ra. A pop királynője korát megszégyenítő profizmussal lejtett táncot a színpadon, fejedelmi ruhájában, s a fantasztikus slágerek színes repertoárjával örvendeztetett meg mindannyiunkat. Természetesen a pom-pom lányok sem hiányozhattak erről a színpadról! ;)

 

 

 

 

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket