Stallone élete legnehezebb döntését hozta meg

Sylvester Stallone eladta a kutyáját, hogy megmeneküljön az éhhaláltól

Szerző: kvothe - 2016.12.02.

Te hogyan döntöttél volna Sylvester Stallone helyében? Senki sem irigyelte a férfit, amikor kiderült az igazság élete legszomorúbb időszakáról. A sztár nélkülöző múltjáról mesélt.

Stallone élete legnehezebb döntését hozta meg

A céljaid eléréséhez néha kínzó áldozatokat kell hoznod. Sylvester Stallone saját bőrén tapasztalta meg ezt a kőkemény igazságot, mielőtt világhírre tett szert.

 

A hetvenes években járunk. A fiatal Sylvester egyetlen álma, hogy írása életre kelhessen a mozivásznon. A korábban csak apróbb szerepekben (és felnőtt filmekben) alakító Stallone nem vágyott másra, csak hogy valaki végre meglássa a fantáziát saját szerzeményében, ami nem más volt, mint a Rocky forgatókönyve.

 

Ekkor érte el életének azt a pontját, amikor szó szerint semmije nem volt egyetlen kutyáján kívül.

 

Butkus, a bullmasztiff

 

Nem maradt más választása, meg kellett hoznia élete legnehezebb döntését:

 

„Kikötöttem a kutyámat egy üzlet előtt egy felirattal, amin 100 dollárt kértem érte. Egy Kicsi Jimmy nevű alak 50-ért megvette.”

 

Az összetört szívű Slyvester nehezen vált meg legjobb barátjától, azonban nem kellett sokáig várnia a sikere. Ez azonban még nem a történet vége!

 

Hogy mi történt ez után? A következő oldalon folytatjuk!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket