Szabó Zsófi egy fiatal, magyar focistával kavar akivel lencsevégre is kapták őket együtt!

Ezzel a fiatal magyar focistával kavar Szabó Zsófi - lefotózták őket!

Szerző: NA - 2023.04.18.

Szabó Zsófi színésznő szerelmi élete eléggé kacifántos a Shane Tusuppal való szakítása óta. Összehozták már a műsorvezető kollegájával, Miller Dáviddal is, most pedig a napokban a Redditen kapták szárnyra a hírt, még pedig, hogy egy fiatal, magyar focistával kavar.

Szabó Zsófi egy fiatal, magyar focistával kavar

Szabó Zsófit egy szórakozóhelyen kapta lencsevégre egy szemfüles Reddit felhasználó. A képen nem mással láthatjuk, mint Szoboszlai Dominik focistával, aki mindössze 22 éves. Többen meg is jegyezték, hogy Zsófi látszólag a fiatal férfiakat szereti, mivel a színésznő már 34 éves. A dolog pikantériája, hogy a focista szíve már foglalt, hiszen a szintén szőke szépség Gécsek Fannival alkotnak egy párt.
A képet ITT tudjátok megnézni, ami valóban homályos, de azért kivehető, hogy kik vannak rajta.

Szabó Zsófi mostanában kap hideget-meleget a megjelenésére

A színésznő Instagram követői nem rejtik véka alá a véleményüket Zsófi megjelenésével kapcsolatban. A legtöbb képe alatt azt elemzik, hogy mennyire sovány mostanában a színésznő, és szinte már elfogy. A sok plasztikát is megjegyezték, hiszen egyértelműen sokat változott az arca és a melleit is megműtettte, amire láthatólag büszke, hiszen EZEN a képen meg is mutatta ország-világnak.

 
Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket