Divatos ékszerek szakállas férfiaknak

Itt az első szakállékszer-kollekció férfiaknak!

Szerző: kvothe - 2016.10.04.

A Krato Milano egy stílusos márka egyedi termékekkel azoknak, akik szeretnének kitűnni a tömegből. A cég első kollekciója az olyan szakállas férfiakat célozza meg, akiknek fontos, hogy dús arcszőrzetük a lehető legjobban nézzen ki kitűnő mégis kifinomult módon.

Ékszerek szakállba

A szakáll egy egyedi módja az önkifejezésnek, és a büszkeség igazi trófeája lehet. A Krato Szakállékszer kollekció (Krato Beard Jewelry collection) többfajta díszt is tartalmaz, úgymint koponyák, horgonyok, kristályok – ezek segítségével mindenki a saját stílusának megfelelőre díszítheti szakállát!

 

 

A kollekció jelenleg Kickstarteren rendelhető elő, idén november harmadikáig támogathatják az érdeklődők a projektet. Az előrendelt darabok szállítását a cég december elejére ígéri, hogy karácsonyra megérkezzenek azok. Ha valami, akkor ez igazán egyedi ajándék lesz azoknak, akik ezzel szeretnék meglepni szakállas barátjukat. A támogatók nem csak ajándék-ékszereket kapnak, hanem a későbbi kollekciókból is kedvezményesen vásárolhatnak majd.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket