A különböző időszakok legnépszerűbb szakállstílusai

A te szakállad melyik elmúlt évtizedben hódítana?

Szerző: kvothe - 2017.03.05.

Az elmúlt évtizedek meghatározó szakállai és bajszai. Nézd meg, hogy melyik időszakba illenél leginkább arcszőrzeted alapján!

A különböző időszakok legnépszerűbb szakállstílusai

Minden évtizednek van meghatározó stílusa. Zene, filmek, szokások és természetesen divat. Ez utóbbi igazán sok alkategóriára osztható, úgymint öltözködés, hajviselet, vagy akár az ember karján viselt óra, mi azonban most csak egy témával foglalkozunk, mégpedig a legférfiasabbal.

 

 

A különböző szakálltípusok elhelyezhetők nagyjából az elmúlt 13 évtized valamelyikében. Minden pofaszakáll és soul patch a saját különleges idejéből származik. Attól, hogy egy modern világban élünk, bátran viselhetünk klasszikus bundát az arcunkon. Most bemutatok néhány meghatározó stílust a múlt századoktól kezdve napjainkig!

 

 

Megjegyzem, hogy igazán rossz szakáll szerintem nem létezik. Mindenki találhat magának megfelelő stílust, amivel díszítheti arcát – úgyhogy előre Uraim!

 

Lássuk őket a következő oldalon!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket